ΜΟΥΣΙΚΗ: Δύσκολα θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς μουσική. Θα μπορούσα, δηλαδή, αλλά ποιος ο λόγος να φαντάζομαι βαρετά πράγματα; Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι υπάρχουν περίοδοι που ούτε γράφω, ούτε παίζω, ούτε ακούω μουσική. Κάποιες φορές, μάλλον το έχω ανάγκη και άλλες, απλά βυθίζομαι στην αδράνεια. Συνήθως, η ίδια η μουσική με «ξυπνάει» και με κάνει να θέλω να είμαι και πάλι μαζί της. Θα τύχει να ανακαλύψω κάτι που δεν είχα ακούσει ή θα μου έρθει μια ιδέα και θα αρχίσω να την δουλεύω. Όλη η διαδρομή από την αρχική ιδέα για ένα κομμάτι μέχρι την τελική ηχογράφηση είναι φοβερή! Όταν γύρω στο 1999 με 2000 άκουσα Dylan, Cohen και άλλους ροκ τροβαδούρους, αυτό ήταν ένα είδος μουσικού ξυπνήματος, ας πούμε. Μετά τη διάλυση των Bolek και Lolek, οι συνθήκες οι ίδιες με οδήγησαν στον σημερινό Lolek, μιας που έγραφα δικά μου τραγούδια. Χρόνια μετά από αυτή τη φάση, αποφάσισα να περάσω από τον αγγλόφωνο στον ελληνικό στίχο και βρίσκομαι ακόμα σε αυτό. Προς το παρόν, δεν μου έχει δημιουργηθεί η ανάγκη να επιστρέψω στα αγγλικά.

ΣΙΝΕΜΑ: Βλέπω αρκετές ταινίες, αν και πηγαίνω λιγότερο σινεμά σε σχέση με παλιότερα. Πρόσφατα, υπέκυψα και εγώ στην μόδα των ξένων σειρών και αφορμή ήταν ένα ατύχημα στο πόδι που με ανάγκασε να μείνω σχεδόν τρεις μήνες σπίτι. Δείτε Fargo και Black Mirror! Δύο ταινίες που είδα τελευταία και μου άρεσαν πολύ ήταν το Hell or High Water και το Gimme Danger. Θα ήθελα να γράψω μουσική για κινηματογράφο, κάποια στιγμή. Πιστεύω ότι θα ήταν από τα δυνατά μου σημεία. Έχω ήδη δώσει μουσική σε ταινίες μικρού μήκους.

ΒΙΒΛΙΑ: Διαβάζω πιο σπάνια. Δεν θα έλεγα ότι είμαι βιβλιοφάγος. Συνήθως, θα διαβάσω πιο ευχάριστα βιβλία που σχετίζονται με τη μουσική ή κάποια βιογραφία. Όταν μου αρέσει πολύ ένα βιβλίο, προσπαθώ να βάζω στον εαυτό μου ένα όριο τύπου τρεις σελίδες την ημέρα, απλά γιατί δεν θέλω να τελειώσει. 

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Έχω μια τηλεόραση δεκαετίας στο σπίτι που κάποια στιγμή σταμάτησε να παίζει, γιατί δεν είχε ψηφιακό δέκτη και για τρία χρόνια δεν είχα αγοράσει. Αγόρασα έναν πριν δύο μήνες αλλά ζήτημα αν έχει παίξει πάνω από τρεις ώρες σύνολο από τότε. 

INTERNET: Το χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά ελάχιστα όσον αφορά ειδήσεις και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα τελευταία δεν τα συμπάθησα ποτέ και οι ειδήσεις μού δημιουργούν νευρικότητα και εκνευρισμό. Εξάλλου, αν είναι κάτι θα το μάθω από τους γύρω μου. 

ΓΕΙΤΟΝΙΑ: Τα τελευταία χρόνια μένω στο κέντρο. Το κέντρο έχει ακόμα γειτονιές μέσα στις οποίες αισθάνομαι για κάποιο λόγο οικεία.

ΣΠΟΡ: Παίζω κυρίως ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αν και τα τελευταία χρόνια τα σταμάτησα λόγω τραυματισμών. Ειδικά ο πιο πρόσφατος μάλλον μου τα σταματάει με το ζόρι.

ΤΑΞΙΔΙ: Περίεργη η σχέση μου με τα ταξίδια… Πριν από ένα ταξίδι δεν θέλω με τίποτα να φύγω και όταν φύγω μετά δεν θέλω να γυρίσω πίσω. Το τελευταίο ταξίδι μου εκτός Ελλάδας ήταν στην Τοσκάνη και συγκεκριμένα σε ένα μικρό χωριό που λέγεται Celle Sul Rigo που ήταν πανέμορφο. Επίσης, πέρασα εξαιρετικά στην Θεσσαλονίκη που πήγαμε τον Οκτώβριο για τις παραστάσεις της «Κατερίνας» των Κορτώ και Νανούρη.

ΤΩΡΑ: Πρόσφατα, έγραψα την μουσική για την παράσταση «Αφέντης και δούλος» του Λ. Τολστόι σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, η οποία έπαιζε μέχρι πρόσφατα στο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου. Τώρα, έχω αρχίσει να γράφω καινούργια δικά μου κομμάτια. Δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμα και πώς θα ακούγονται στο τέλος, αλλά μέχρι στιγμής με ικανοποιούν.