Categories: POP ID

Η Άντζελα Ευριπίδη ενημερώνεται για τα της καθημερινότητας από τον μπαμπά της

ΜΟΥΣΙΚΗ: Αν και είμαι παιδί του 80 και μεγάλωσα με εκείνη την  μουσική επιρροή θα έλεγα ότι γενικά ενθουσιαζόμουν με πολλά είδη κατά καιρούς αλλά με κανένα είδος δεν φανατιζόμουν. Μπορούσα να παρευρεθώ σε ένα bar που έπαιζε rock ή metal μουσική και να περάσω καλά και την άλλη στιγμή να με καλέσουν στα μπουζούκια και να περάσω εξίσου καλά ακούγοντας Βασίλη Καρρά. Αυτό που με χαρακτηρίζει ίσως περισσότερο από όλα τα είδη και με ηρεμεί ή μπορεί να με κάνει να ταξιδεύω άπειρες ώρες με το μυαλό μου, είναι οι μπαλάντες πολλών τραγουδιστών ή η slow μουσική ακόμη και η instrumental για πολλές ώρες. Χορεύω όλα τα είδη από pop και καταλήγω με μεγαλύτερη χαρά στην latin. Γενικά κάποιος θα με χαρακτήριζε ως έναν «εύκολο» άνθρωπο τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα. Οι σταθμοί που έχω στο αυτοκίνητο μου είναι οι εξής: Love, Red, Hit, Music, Rock, Dj

ΒIBΛΙΑ:  Με τα βιβλία απέκτησα μία τεράστια αγάπη λίγο μεγάλη γύρω στα 14, όμως η αγάπη αυτή δεν άλλαξε καθόλου ακόμη και στα 40 μου. Μπορώ να πω ότι στο σήμερα τα σέβομαι ακόμη περισσότερο και λατρεύω όχι μόνο το εξώφυλλο, αλλά το χρώμα των φύλλων, την γραμματοσειρά ακόμη και την μυρωδιά καθώς γυρίζω τις σελίδες. Τα θεωρώ «παιδιά» μου και συνήθως ταυτίζομαι μαζί τους γιατί τ’αγοράζω για να ενισχύσω την ψυχολογία της εκάστοτε εποχής. Αν και ποτέ δεν μου άρεσαν τα  ρομαντικά μυθιστορήματα, το αγαπημένο μου είναι το Καυτή κατάσταση του Ethan Hawk. Ωστόσο τα βιβλία που δεν αποχωρίζομαι ποτέ είναι όλα της Louise L Hay, Marc Fisher, Deepak Chopra Η συνταγή για την υπέρτατη ευτυχία, Αναστασία Κορινθίου Χατζηρήγα Γυναίκες από πέτρα, όλα της Doreen Virtue και άλλα.

ΤΑΙΝΙΕΣ: Εδώ πέσατε στην περίπτωση του ταινιοφάγου. Βλέπω άπειρες ταινίες και στην τηλεόραση αλλά και στον κινηματογράφο. Έχω Netflix στο σπίτι συνεπώς όποτε έχω χρόνο κάνοντας δουλειές στο σπίτι ή και ακόμη τρώγοντας το μεσημεριανό μου για 40λεπτά, μία ταινία είναι πάντα στην προτίμηση μου, όλα τα είδη, όλες τις ώρες, αμερικανικής αλλά και ευρωπαϊκής κουλτούρας. Ο αγαπημένος μου τον τελευταίο χρόνο είναι ο ισπανικός κινηματογράφος μιας και σπουδάζω και την γλώσσα.  Δεν θα σου αναφέρω ονομαστικά τις ταινίες γιατί αφενός δεν τις θυμάμαι αφετέρου δεν θα είμαι δίκαιη και κατατοπιστική. Αυτές όμως που αγαπώ μέχρι και σήμερα είναι το Apocalypto του Mel Gibson, το Ημερολόγιο του Nick Cassavetes και το Moulin Rouge.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Έχω σταματήσει πολύ καιρό να βλέπω. Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα που να μ’ενδιαφέρει ή να με κάνει να αδημονώ να το δω. Εάν με ρωτάτε πώς ενημερώνομαι έστω για τα καθημερινά, μ’ενημερώνει ο πατέρας μου αν χρειαστεί, που παρακολουθεί τις ειδήσεις πάντα ίσως και σε όλα τα κανάλια.

ΙΝΤΕΡΝΕΤ: Ασχολούμαι τόσο όσο. Δεν παθιάζομαι με τις ώρες αλλά και δεν με αφήνει αδιάφορη. Το αντικείμενο της εργασίας μου είναι η προώθηση και το marketing της εκάστοτε εταιρίας που συνεργάζομαι οπότε ενημερώνομαι με τον καλύτερο τρόπο ώστε να φέρνω το καλύτερο αποτέλεσμα.  Έχω και διαχειρίζομαι το δικό μου Instagram και fb αλλά και της εταιρίας που συνεργάζομαι και μέχρι εκεί είμαστε καλά.

ΣΠΟΡ: Πάντα καταπιανόμουν με διάφορα κατά καιρούς που ήθελα να δω το feedback στο σώμα μου. Προσωπικά μου κάνουν  πολύ καλό τα pilates mat, pilates reformer, hatha yoga, aerial yoga αλλά και τα βάρη που ενδυναμώνουν το σώμα και ενεργοποιούν στον μεγαλύτερο βαθμό την καύση του λίπους. Ωστόσο η μεγάλη μου αγάπη είναι το beach volley όπου και προσπαθώ να αφιερώνομαι τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

ΤΑΞΙΔΙΑ: Ζω γι’αυτά. νομίζω είναι ο στόχος της ζωής μου, ο λόγος ύπαρξης. Θέλω να βλέπω πολιτισμούς, να ζω την κουλτούρα τους και να γίνομαι σοφότερη με την ιστορία τους. Ταξιδεύω από μικρή λόγω δουλειάς αλλά και πια είναι και μέσα στους όρους των συμβολαίων μου με τις εταιρίες που συνεργάζομαι.  Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο από  τα μέρη που έχω πάει, όλα είχαν κάτι εξαιρετικό και διαφορετικό. Τα ταξίδια που θυμάμαι με μεγάλη χαρά είναι το 1998 Λος Άντζελες, Λας Βέγκας, Χαβάη, το 2005 Μπαλί, Σιγκαπούρη, Τζακάρτα και το 2007 Κούβα.

ΤΩΡΑ: Το αντικείμενο μου σήμερα είναι pr/creative manager με ειδικότητα στις πωλήσεις. Εργάζομαι ως γενική manager στην εταιρία Novenos (με ρούχα γυναικεία-αντρικά και αξεσουάρ). Παράλληλα δημιουργώ μία δική μου σειρά κοσμημάτων  ενώ εξακολουθώ να είμαι μοντελο-παρουσιάστρια στην τηλεόραση αλλά και σε διάφορα events.

Λίνα Ρόκου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Το 1998 ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού. Από το 2001 εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Share
Published by
Λίνα Ρόκου