Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Vemily θέλει να αναγνωρίζουν την φωνή της στο ραδιόφωνο

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε στην Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι για το πως πήρε την απόφαση να ανεβάσει την πρώτη της διασκευή στο You Tube, τα όνειρά της για την μουσική, αλλα και το νέο της τραγούδι με τίτλο «Τοξικό».
vemily

Η Vemily ήξερε πάντα πως θα ασχοληθεί με την μουσική και το τραγούδι. Ήταν οι μεγάλες της αγάπες και ήταν αποφασισμένη να τις κυνηγήσει. Έτσι μια μέρα, ούσα πρωτοετής φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών, αποφάσισε να στηθεί μπροστά από μια κάμερα και να τραγουδήσει. Το τραγούδι ανέβηκε στην πλατφόρμα του You Tube και την άλλη μέρα η 18χρονη τότε τραγουδίστρια, ξύπνησε βλέποντας τα views να είναι αρκετές χιλιάδες και όλο και να αυξάνουν. «’Εψαχνα να βρω έναν τρόπο να γίνω γνωστή για την μουσική μου και δεν είχα κανένα άλλο μέσο τότε πέρα από το You Tube και έτσι σκέφτηκα να φτιάξω μια διασκευή και να την ποστάρω. Τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία».

Όσο για την έκθεση, δηλώνει χωρίς πολύ σκέψη πως δεν την τρόμαξε, παρόλο που ήταν κάτι που δεν είχε βιώσει ξανά. «Από το μηδέν στο κάτι, υπάρχει μια αλλαγή, αλλά προσαρμόζομαι». Τα τραγούδια που διασκεύαζε στο φοιτητικό της σπίτι με ένα αρμόνιο και ένα μικρόφωνο, έπρεπε να αρέσουν πρώτα στην ίδια, την ενδιέφερε όμως να είναι και αγαπητά στο πιο ευρύ κοινό. Στην ερώτηση για το αν οι διασκευές της «έβγαιναν« με την πρώτη, απαντά πως, «Δεν ήταν ποτέ one off, αλλά δεν ήταν ούτε και πάρα πολλές. Νομίζω με την τρίτη ή τέταρτη λήψη το κατάφερνα». 

Η πρώτη της διασκευή της Vemily που έγινε viral ήταν η «Παράνοια» του Νίνο και η ίδια ομολογεί πως δεν περίμενε να ακουστεί τόσο πολύ και τόσο γρήγορα. «Ήταν μεσημέρι και μόλις είχα γυρίσει από τη σχολή. Ανέβασα τη διασκευή και μετά πήγα για ύπνο. Όταν ξύπνησα είδα ότι την είχε ανεβάσει στα social media του ο ίδιος ο Νίνο, αλλά και πολλοί άλλοι άνθρωποι και είπα από μέσα μου “Μια χαρά”». 

«Δεν άλλαξε βέβαια κάτι στον τρόπο που ζούσα», λέει χαρακτηριστικά. «Συνέχισα να πηγαίνω στην σχολή μου και να είμαι ο εαυτός μου, γι΄αυτό και οι φίλοι και οι γνωστοί μου δεν άλλαξαν τον τρόπο που με αντιμετώπιζαν. Γενικά δεν περιμένω κανείς να μου στρώσει κόκκινο χαλί». Η 21χρονη πλέον, τραγουδίστρια δεν διασκευάζει πια τραγούδια άλλων μπροστά από μια κάμερα, αλλά λέει τα δικά της. «Αυτός ήταν ουσιαστικά ο στόχος μου από την αρχή. Ήθελα πάντα να κάνω την δική μου μουσική και να έχω την δική μου δισκογραφία και είμαι πολύ χαρούμενη. Κάνω αυτό που ονειρευόμουν και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη». 

Έχει κάποιον μεγάλο στόχο η Vemily; «Ο μεγάλος μου στόχος είναι απλός νομίζω. Θέλω να με ακούει ο κόσμος και να αναγνωρίζει τη φωνή μου. Να λένε “Αυτή είναι η Vemily” και να γυρίζω το βράδυ σπίτι μου και να ακούω αμάξια να παίζουν τα τραγούδια μου. Αυτό. Μέχρι εκεί. Μια χαρά μου είναι». Αν και δηλώνει πως στην πραγματική της ζωή είναι το άλλο άκρο της ευαισθησίας και τον ρομαντισμού, η μουσική που προτιμά να ακούει είναι πιο απαλή και αισθαντική. «Βέβαια ακούω και κάτι ντριλιές και ραπ, όταν το επιβάλλει το mood». Στα τραγούδια της η νεαρή καλλιτέχνης μιλάει για τα καθημερινά της βιώματα, τα οποία προσπαθεί πρώτα να μετατρέψει σε στίχους και μετά σε μουσική. 

Το 2022 βρήκε τη Vemily να έχει πραγματοποιήσει αρκετά από όσα ονειρευόταν όσο ήταν στο φοιτητικό της δωμάτιο στην Πάτρα και ανέβαζε διασκευές στο You Tube. Πλέον, μένει στην Αθήνα, τα πρωινά κάνει την πρακτική της σε δημοτικό σχολείο, γιατί δηλώνει αποφασισμένη να πάρει πτυχίο, ενώ έχει υπογράψει και στην Panik Records. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι με τίτλο Τοξικό. «Πριν από το ‘”Τοξικό” είχα γράψει ένα τραγούδι που λεγόταν “Διαβάστηκε” και μιλούσε για μια τοξική κατάσταση που είχα βιώσει. Το “Τοξικό” είναι η συνέχεια εκείνου του τραγουδιού. Είναι η δεύτερη φάση της ίδιας κατάστασης, όταν βγαίνεις από αυτή νικήτρια και είσαι πια καλά». 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.