POP ID

Η Αθηνά Κοΐνη έχει ερεθίσματα από τη μουσική της Αιθιοπίας λόγω της μητέρας της

Η πρωταθλήτρια του στίβου ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο έχοντας ως στόχο τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, το 2020.
Φωτογραφίες: Ανδρέας Σιμόπουλος / FOSPHOTOS

ΜΟΥΣΙΚΗ: Μπορώ να ακούσω αρκετά είδη μουσικής -δεν έχω τέτοια θέματα- ανάλογα πάντα από τη διάθεση μου.  Επίσης έχω κάποια μουσικά ερεθίσματα από την Αιθιοπία η οποία είναι η πατρίδα την μητέρας μου. Δίνω κάποιους έξτρα βαθμούς στην rhythm and blues μουσική γιατί με κάνει χαρούμενη και χαλαρώνω.

ΒΙΒΛΙΑ: Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι από τους ανθρώπους που στον ελεύθερο τους χρόνο θα διαβάσουν ένα βιβλίο. Από αυτά όμως που έχω διαβάσει ξεχωρίζω το Η δύναμη του υποσυνείδητου του Joseph Murphy και το Γιατί πράγμα μιλάω όταν μιλάω για τρέξιμο του Murakami.

ΤΑΙΝΙΕΣ: Είμαι τύπος του συναισθήματος στις ταινίες. Δεν έχω θέμα γενικά, βλέπω τα πάντα εκτός από βαρετές επιστημονικές ταινίες. Μου αρέσει πολύ το The Bodyguard με την Whitney Houston και το The Pursuit of Happiness. Για όλα αυτά όμως χρειάζεται χρόνο που δεν τον έχω πάντα λόγω των προπονήσεων μου.

ΣΠΟΡ: Λοιπόν… στίβος.  Δεν το διαπραγματεύομαι ποτέ.  Λατρεύω να βλέπω αγώνες στίβου, λογικό αφού μεγάλωσα με αυτό και είναι η ενασχόληση μου. Μου αρέσει επίσης να βλέπω αγώνες ταχύτητας (Formula1 & MotoGP) και κλασικά λίγο ποδόσφαιρο.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Υπάρχουν κάποιες ώρες που περνάω μπροστά στην τηλεόραση ώστε να χαλαρώσω στον καναπέ ανάμεσα στις προπονήσεις μου  -κάνω δυο την ημέρα όποτε λίγη ξεκούραση επιβάλλεται. Μου αρέσει να βλέπω παλιά ελληνικά σίριαλ όπως Κωνσταντίνου και Ελένης, 7 θανάσιμες πεθερές κ.ά.

ΙΝΤΕΡΝΕΤ: Περνάω αρκετή ώρα εκεί, χαλαρώνω να χαζεύω ότι νέα υπάρχουν. Αρκετές φορές λείπω από το σπίτι για αγώνες ή προετοιμασία όποτε ενημερώνομαι και περνάω τον χρόνο μου εκεί. Μου αρέσει να βλέπω βιντεάκια στο you tube και διάφορες φωτογραφίες και νέα στο instagram ενώ το καλύτερο μου είναι να χαζεύω ρούχα.  

ΤΑΞΙΔΙΑ: Κάνω πολλά ταξίδια. Με τους αγώνες έχω γυρίσει αρκετά μέρη αλλά είμαι και τυχερή διότι η μητέρα μου έχει οκτώ αδέρφια που ο καθένας τους μένει σε διαφορετικό μέρος. Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια γιατί με ανανεώνουν σαν άνθρωπο και με χαλαρώνουν. Αν είχα τον χρόνο θα ταξίδευα συνεχώς.  

ΓΕΙΤΟΝΙΑ: Είμαι μεγαλωμένη στην Αθήνα, στην γειτονιά των Άνω Ιλισίων. Ευτυχώς πρόλαβα τα καλά ακόμη χρόνια όπου τα παιδιά έβγαιναν και έπαιζαν στις γειτονιές. Τα Ιλίσια έχουν για εμένα ένα ιδιαίτερο αέρα που με κάνει και νιώθω λες και δεν είμαι στην Αθήνα αλλά σε ένα χωριό η σε μια μικρή πόλη που αγαπώ και χαίρομαι που μεγάλωσα εκεί.

ΤΩΡΑ: Ασχολούμαι με τον πρωταθλητισμό εδώ και αρκετά χρόνια. Πιο συγκεκριμένα με τον στίβο και με τις μεσαίες αποστάσεις. Αυτό απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση, πολλές ώρες προπόνησης και όλη μου την ενέργεια και δεν με αφήνει να έχω χρόνο για κάτι άλλο. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου και μεγάλος στόχος μου είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες  το 2020 αλλά χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία γι να φτάσεις εκεί όποτε έχω αφοσιωθεί σε αυτό.  

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.