Το #NextFrame, το project δημιουργίας μιας μικρού-μήκους animated ταινία μέσα από τη συνεργασία του Rafael Grampa με τους Facebook fans της ABSOLUT παγκοσμίως, είναι LIVE! Ο Rafael Grampa ζητάει τη γνώμη των φίλων της ABSOLUT για την εξέλιξη της ιστορίας του #NextFrame, μέσα από μια σειρά διαδραστικών σκηνών, στην επίσημη σελίδα της ABSOLUT στο Facebook.

nextframe-2

Η «Σκηνή 1» , που παρουσιάστηκε στο κοινό της ABSOLUT την Δευτέρα (3/2), δείχνει τον Vincent Black, τον πρωταγωνιστή-ήρωα του #NextFrame, να τρέχει πανικόβλητος προσπαθώντας να αποφύγει κάτι. Στο τέλος της σκηνής ζητείται από τους fans της σελίδας να μοιραστούν τις ιδέες τους, μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, για το πώς φαντάζονται το πλάσμα που κυνηγά τον Vincent! Οι ιδέες των fans, συλλέχθηκαν από την ABSOLUT, εστάλησαν στον Rafael και εκείνος με τη σειρά του, διάλεξε την ιδέα του FB χρήστη Adriano Antonini , για να αποτυπώσει τη μορφή αυτού του πλάσματος. Η ιδέα του Adriano περιέγραφε ένα πλάσμα σε οργανική μορφή, πάνω στο οποίο γεννιούνται και μεγαλώνουν όλες οι ιδέες του “κόσμου των ιδεών”.

nextframe-1

Την ολοκλήρωση της «Σκηνής 1», με την επιλογή της ιδέας του Adriano από τον Βραζιλιάνο εικονογράφο Rafael Grampa, ακολούθησε η παρουσίαση της «Σκηνής 2» , η οποία παρουσιάζει τον Vincent να μονολογεί στην κάμερα, μιλώντας για τη ζωή του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν. Στη «Σκηνή 2» ζητείται από τους φίλους της ABSOLUT να περιγράψουν τα tattoos τα οποία φέρει πάνω στο σώμα του ο Vincent, τα οποία περιγράφουν όλη του τη ζωή.

Βάλτε τη φαντασία σας, μπείτε στη σελίδα της ABSOLUT στο Facebook και μοιραστείτε τις ιδέες σας για τα tattoos του Vincent. Μπορεί να δείτε την ιδέα σας να γίνεται πραγματικότητα μέσα από τα σκίτσα του Rafael Grampa και το όνομα σας να φιγουράρει στους τίτλους τέλους της ταινίας!