Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
01.08.2021

Ζευγάρι υιοθέτησε 7 παιδιά που έμειναν ορφανά μετά από τροχαίο [BINTEO]

Τον Γενάρη του 2019, καθώς η Pam Willis χάζευε στο Facebook, είδε μια ανάρτηση με τίτλο «Επτά αδέρφια σε αναζήτηση ενός σπιτικού». Τα παιδιά, είχαν χάσει τους γονείς τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από έναν χρόνο και έτσι κατέληξαν σε ίδρυμα.

Ζευγάρι στις ΗΠΑ υιοθέτησε 7 αδέρφια που έχασαν τους γονείς τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην περιοχή Ελ Σέντρο της Καλιφόρνια.

Τον Γενάρη του 2019, καθώς η Pam Willis χάζευε στο Facebook, είδε μια ανάρτηση με τίτλο «Επτά αδέρφια σε αναζήτηση ενός σπιτικού». Τα παιδιά, είχαν χάσει και τους δύο γονείς τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από έναν χρόνο και έτσι κατέληξαν σε ίδρυμα.

«Εκείνη τη στιγμή, τα γλυκά χαμογελαστά τους πρόσωπα βγήκαν από την οθόνη και πλημμύρισαν την καρδιά μου», δήλωσε η ίδια.

Ο Γκάρι η Παμ είχαν ήδη αποχαιρετήσει το τελευταίο τους παιδί, που ετοιμαζόταν να σπουδάσει και το σπίτι τους ήταν άδειο. Η Γουίλις κάλεσε αμέσως το γραφείο υιοθεσιών, ζητώντας να αναλάβει μαζι με το σύντροφο της την ανατροφή του Αντελίνο (15 ετών), της Ρούμπι (13 ετών), της Αλέσια (9 ετών), του Άντονι (8 ετών), της Ομπριέλα (7 ετών), του Λέο (5 ετών) και του Ζάντερ (4 ετών).

Μιλώντας με τα επτά παιδιά, οι δύο γονείς διαπίστωσαν πως είχαν βιώσει τραυματικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια της ζωής τους και αρκετές από αυτές έδειχναν ανεξίτηλες. Όμως, τον περασμένο Αύγουστο, η υιοθεσία πήρε το ‘πράσινο φώς’ και τα επτά παιδιά συνάντησαν για πρώτη φορά τα ενήλικα παιδιά της οικογένειας Γουίλις – που ζουν μόνιμα εκτός της γονεϊκής τους εστίας- δηλαδή τον 20χρονο Σαμ, την 23χρονη Σοφία, την 27χρονη Αλέξα και τους Μάθιου και Άντριου, 32 και 30 ετών αντίστοιχα,

“Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. Μας βγάλατε απο μια πολύ δύσκολη κατάσταση και ειλικρινά, αν δεν ήσασταν εσείς, ίσως και να μην ζούσαμε σήμερα” δηλώνει ο 15χρονος Αντελίνο σήμερα.

https://www.youtube.com/watch?v=QOzssQSaMMM

Πηγή: www.rosa.gr

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.