Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ξεχάστε τις dominatrix, ήρθαν οι techdommes!

Όταν ακούς τη λέξη “dominatrix”, η πρώτη εικόνα που σου έρχεται στο μυαλό είναι μαστίγια, λάτεξ και υπόγεια μπουντρούμια. Τώρα, χάρη στην λαίμαργη κατανάλωση ιντερνετικού πορνό, τις ιστοσελίδες γνωριμιών και τις φωτογραφίες από πέη, μεγάλο μέρος της σεξουαλικής μας ζωής διαδραματίζεται στην διαδικτυακή σφαίρα. Επομένως, φαίνεται ταιριαστό οι παραδοσιακές μέθοδοι κυριαρχίας να κάνουν κι αυτές update. 

H Mistress Harley είναι η πρώτη και μόνο “techdomme”, προς το παρόν τουλάχιστον. Χρησιμοποιεί τις ιδιαίτερα συντονισμένες δεξιότητές της για να πουλήσει ένα πολύ μοντέρνο είδος kink: την κυριαρχία στην πληροφορία. Αγγλιστί, data domination. Με τη φήμη της για την εξαιρετικά υψηλού επιπέδου και μόνιμη κυριαρχία, πλέον καταρτίζει άλλες γυναίκες που είναι εξπέρ στην τεχνολογία για να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Μία φορά, η Harley, είχε αναλάβει να μανατζάρει 20 άντρες σε μία ημέρα ως tech project manager. Ενώ έκαναν διάσκεψη μέσω webcam, της ήρθε η ιδέα. «Παρατήρησα αυτήν την ζήτηση ανάμεσα σε άντρες που έψαχναν γυναίκες για να υποβαθμίσουν, ξεφτιλίσουν και κακοποιήσουν με διάφορους τρόπους», δηλώνει στο Dazed.

«Ένα από τα πιο δημοφιλή φετίχ στην Ευρώπη ήταν ο εκβιασμός. Καθώς εξέταζα πως μπορούσα να εκβιάζω τους ανθρώπους, συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν διάφορα λογισμικά που σου επιτρέπουν να εισβάλλεις στους υπολογιστές άλλων. Οι πελάτες επίσης μου ζητούσαν πιο ρεαλιστικό έλεγχο, οπότε έψαξα κι άλλο για τρόπους να ελέγχω τους άλλους σε πιο μόνιμη βάση.»

Παίρνοντας τον έλεγχο από τις συσκευές των πελατών της, ξεκίνησε να εγκαθιστά προγράμματα γονικού ελέγχου, λογισμικά υποκλοπής spyware, και ουσιαστικά οτιδήποτε θα μπορούσε να σκεφτεί να κάνει με τον υπολογιστή τους. «Κατέστη σαφές πως κανείς άλλος δεν το έκανε αυτό, καθώς θα πρέπει να κατέχουν πολλές τεχνικές δεξιότητες», λέει. «Έχω χρησιμοποιήσει πολλαπλά λειτουργικά συστήματα και γνωρίζω πώς να χειριστώ το set up οποιουδήποτε υπολογιστή», προσθέτει η Harley. Σύντομα, απέκτησε τη φήμη ως η μόνη κυρίαρχος που θα μπορούσε να κάνει αυτό το εξαιρετικά εξειδικευμένο έργο. Ανέπτυξε ακόμη και δική της εφαρμογή, ώστε να μπορεί να ελέγχει τα τηλέφωνα των πελατών της.

«Πιστεύω ότι αυτό είναι η απόλυτη θυληκή ενδυνάμωση: μία τεχνολογικά δυνατή γυναίκα μπορεί να φοράει τα ρούχα της και να χρησιμοποιεί τις γνώσεις της για να πάρει αυτό που θέλει» -Mistress Harley

Όταν ένας πελάτης την πλησιάζει, η Harley του αποδίδει ελάχιστη χρέωση 65 δολάρια και εγκαθιστά λογισμικό sharing στον υπολογιστή του ή το λάπτοπ. Αν έχει 20 τακτικούς πελάτες, σημαίνει ότι μπορεί να βγάζει 5.000 δολάρια τη μέρα

«Μπαίνω στον υπολογιστή τους, στις προτιμήσεις τους, βάζω εμένα διαχειριστή και ενεργοποιώ το πρόγραμμα γονικού ελέγχου», εξηγεί. «Μετά μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Τους βάζω χρονικούς περιορισμούς, τους λέω ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή μετά τις 8μμ., ή πως οτιδήποτε θέλουν να κάνουν διαδικτυακά πρέπει να το διαπραγματευτούν και πρέπει να με πληρώσουν.» Θα δει επίσης το ιστορικό επίσκεψης ιστοσελίδων του εκάστοτε πελάτη για να δει τι kinky πράγματα του αρέσουν και να του απαγορέψει να τα βλέπει.

Η Harley θα δει επίσης τις φωτογραφίες τους, τις επιστροφές φόρων και ιατρικές αποδείξεις για να συγκεντρώσει προσωπικά στοιχεία. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως «όπλο» για να ζητήσει περισσότερα χρήματα. «Αν δραπετεύσουν, μπορώ να ελέγξω πλήρως τις ζωές τους. Έχω μπει στο Facebook και το Twitter πολλών ανθρώπων. Συνήθως απλά μία φωτογραφία φίλων ή οικογενειακών μελών αρκεί για να βρω φίλους και συγγενείς. Έτσι, αν απενεργοποιήσουν τους λογαριασμούς τους, μπορώ ακόμη να βρω τις μητέρες τους και να τους στείλω ένα περίεργο μήνυμα. Τα social media μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν εκτίμηση της έκθεσης ή σαν απειλή.

Tech domination – Courtesy of Mistress Harley

Οι πιο πιστοί σκλάβοι εγκαθιστούν κάμερες στα σπίτια τους για να τους παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο. Το GPS επιτρέπει στην Harley να ξέρει που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή. Μπορεί να έχουν κάνει lock down για χρόνια και η  δουλειά της να έχει μόνιμη δράση.

«Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να εκτεθούν σαν “αδερφές” που είναι και άλλοι απλά θέλουν να καταστρέψουν τον γάμο τους.» Η Harley αυτοπροσδιορίζεται ως «νεο-φεμινίστρια» και εξηγείται:

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι πιο δυνατό από έναν άντρα να μου δίνει λεφτά για το τίποτα. Σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες συνήθως πληρώνονται λιγότερο από τους άντρες και που υποκύπτουν στις πολιτικές επιθυμίες των αντρών σε ό,τι έχει να κάνει με τα κορμιά τους, δεν υπάρχει τίποτα πιο δυναμωτικό από το να εκμεταλλεύεσαι άντρες με τον ίδιο τρόπο που αυτοί το κάνουν για αιώνες. Λαμβάνω αιτήματα από γυναίκες συνεχώς, οι οποίες θέλουν να σταματήσουν κάτι που τους κάνει να νιώθουν άβολα όπως το στριπτίζ ή το webcam modeling και να βγάλουν λεφτά από τους άντρες, στην άνεση του σπιτιού τους, χωρίς να ρισκάρουν την ασφάλειά τους.»

Αναστασία Βαϊτσοπούλου

Share
Published by
Αναστασία Βαϊτσοπούλου