Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
27.10.2020

Κορωνοϊός: Σκόνταψε ο Νίκος Χαρδαλιάς πάνω σε χέρι ιερέα και αναγκάστηκε να το φιλήσει

Ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να τηρήσει τα μέτρα που ανακοινώνει.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε στην Καρδίτσα όπου γίνεται επιχείρηση ώστε ν’ απεγκλωβιστούν πολίτες που βρίσκονται στο χωριό Οξυά. 

Ο κ.Χαρδαλιάς ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση ως επικεφαλής μετά το αίσιο τέλος της πλησίασε τον ιερέα της Οξυάς και του φίλησε το χέρι. 

Πάνε τα μέτρα απόστασης, πάνε οι συστάσεις για αποφυγή εναγκαλισμών, φιλιών και χειροφιλημάτων. 

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η κίνησή του, αφού ο ίδιος είχε επιπλήξει τον κ. Κουμουτσάκο, επειδή ο τελευταίος κοινώνησε πριν από λίγες μέρες. 

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά για τον συνάδελφο του, αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, «όλοι Χριστιανοί είμαστε, απλά δεν έχουμε επιλέξει να κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» και συμπλήρωσε ότι «όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα και κυρίως να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν». 

Ο κ. Κουμουτσάκος έδωσε μια καταπληκτική εξήγηση για την υγειονομική παρασπονδία του. Όπως ο γράφει ο κ. Παπαχρήστος στα Νέα  περιγράφοντας τη συνομιλία του με τον αν. υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου: Σε εμένα είπε πάντως ότι «τον παγίδευσαν αυτοί που τράβηξαν τη φωτογραφία, διότι ήθελαν να δώσουν μια απάντηση στον καθηγητή Δερμιτζάκη, ο οποίος είχε επισημάνει τους κινδύνους διάχυσης του κορωνοϊού μέσω της θείας μετάληψης». Και μου πρόσθεσε ότι «δεν είχε –και δεν θα μπορούσε να είχε– την πρόθεση να έρθει σε σύγκρουση με την κυβέρνηση, αλλά ήταν κάτι τυχαίο, κάτι που προέκυψε εκείνη τη στιγμή». Συγκεκριμένα, όπως μου ανέφερε, «εκείνη την ημέρα είχα τα γενέθλιά μου. Οπως κάθε χρόνο, πλην των άλλων, εκκλησιάζομαι. Στη μισή και πλέον ώρα που βρισκόμουν στην εκκλησία φορούσα κανονικά τη μάσκα μου. Όταν άρχισε η θεία κοινωνία από τρεις ιερείς, εμφανίστηκε ένας εξ αυτών μπροστά μου. Μου έτεινε το δισκοπότηρο, και αυθόρμητα κοινώνησα. Δεν γνώριζα καν ότι υπήρχε κάποιος που με φωτογράφιζε, και μάλιστα ότι θα κοινοποιούσε αυτή τη φωτογραφία μέσω του romfea.gr στον υπόλοιπο Τύπο. Λυπάμαι για το τι θόρυβος προκλήθηκε, αλλά επαναλαμβάνω ήταν εντελώς τυχαίο όλο αυτό από μέρους μου». 

Μπας και παγιδεύτηκε και ο κ. Χαρδαλιάς, από το χέρι του ιερέα; 

Πάντως η εικόνα ενόχλησε μέχρι και τους δημοσιογράφους του Σκάι που αποδοκίμασαν την κίνηση αυτή του Νίκου Χαρδαλιά. 

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.