ΚΟΣΜΟΣ

Ο ηθοποιός Πιέρ Παλμάντ προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο υπό την επήρεια ναρκωτικών

O Γάλλος κωμικός, Πιερ Παλμάντ ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, προκαλώντας τον θάνατο ενός εμβρύου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Γάλλος κωμικός βρισκόταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και φαρμάκων, όταν προκάλεσε το δυστύχημα, κατά το οποίο μια έγκυος γυναίκα έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε.

Ο ηθοποιός, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, είχε προηγουμένως διοργανώσει σε βίλα μια γιορτή οργίων, με 4 άνδρες νεαρής ηλικίας. Όσοι συμμετέχουν στη συγκεκριμένη γιορτή παίρνουν μάλιστα ποσότητες κοκαΐνης και άλλες ουσίες για να μπορούν να έχουν περισσότερη αντοχή κατά τη διάρκεια των ερωτικών επαφών.

Ο Γάλλος ηθοποιός φαίνεται ότι μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με άλλο αμάξι, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και η έγκυος γυναίκα με το 6χρονο παιδί της. Σημειώνεται πως και οι δύο νοσηλεύονται, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Αυτή την Κυριακή, έγινε έρευνα στο σπίτι του καλλιτέχνη που βρίσκεται στο Cély-en-Bière, ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστό τι ακριβώς βρήκαν οι ερευνητές, αλλά πιθανότατα έψαχναν για ναρκωτικά, καθώς και για στοιχεία που θα μπορούσαν να υποδεικνύουν τις δραστηριότητες του ηθοποιού πριν από το τροχαίο.

Ο Πιερ Παλμάντ την στιγμή της σύγκρουσης συνοδευόταν από δύο επιβάτες και κατευθυνόταν προς ένα κοντινό σούπερ μάρκετ για να αγοράσει φαγητό.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που ο ηθοποιός βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών. Τον Ιούνιο του 2019, αφού ένας άνδρας τον κατηγόρησε για βιασμό, ο κωμικός παραδέχτηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Τότε, του είχε επιβληθεί πρόστιμο 1500 ευρώ. (Πηγή)

POPAGANDA