ΚΟΣΜΟΣ

Μονακό: Νέα δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας Σαρλίν με τον σύζυγο και τα δίδυμα παιδιά της

Η πριγκίπισσα Σαρλίν εμφανίστηκε σε τουρνουά ράγκμπι μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δίδυμα παιδιά τους, Ζακ και Γκαμπριέλα. Το ετήσιο αθλητικό τουρνουά που επέστρεψε μετά από δύο χρόνια παύσης λόγω πανδημίας κορονοϊού, φιλοξενεί πάνω από 100 παιδιά κάτω των 12 ετών και περιγράφεται από πολλούς ως «διοργάνωση που έχει στην καρδιά της» η Σαρλίν.

Στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τη λιτή λεζάντα «υπέροχη μέρα στο St Devote Rugby. Ο θεος να σας έχει καλά», η Σαρλίν εμφανίζεται να ποζάρει με τα παιδιά της, τους μικρούς αθλητές, φορώντας ένα μίντι φόρεμα σε γκρι σουρί με ζώνη στη μέση.

Πριν από μία εβδομάδα, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με την οικογένειάς της, μετά από διάστημα σχεδόν ενός χρόνου. Η Σαρλίν μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο και τα 7χρονα δίδυμα τους, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, βρέθηκαν στο E-Prix του Μονακό. Η Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό τον περασμένο Μάρτιο, μετά από παραμονή τεσσάρων μηνών σε κλινική της Ελβετίας, λόγω ψυχικής και σωματικής εξάντλησης. Στις αρχές Νοεμβρίου, ξεκίνησε εθελοντικά θεραπεία.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA