Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.01.2023

Η Olivia Colman δηλώνει «περήφανη» για τον συμπρωταγωνιστή της στο «Heartstopper», Kit Connor, που έκανε coming out ως αμφιφυλόφιλος

Ο 18χρονος ηθοποιός αναγκάστηκε να κάνει πρόσφατα come out ως bisexual, αφού πρώτα ρωτήθηκε επανειλημμένως στα social media για τη σεξουαλικότητά του.
Η Olivia Colman δηλώνει «περήφανη» για τον συμπρωταγωνιστή της στο «Heartstopper», Kit Connor, που έκανε coming out ως αμφιφυλόφιλος

Η διάσημη ηθοποιός Olivia Colman, η οποία υποδύεται τη μητέρα του Kit Connor στη σειρά του Netflix “Heartstopper”, δήλωσε πως είναι «τόσο περήφανη» για τον δεκαοκτάχρονο ηθοποιό, ο οποίος έκανε πρόσφατα come out ως αμφιφυλόφιλος, αφού πρώτα ρωτήθηκε επανειλημμένως στα social media για τη σεξουαλικότητά του. 

«Είμαι τόσο περήφανη για αυτόν, αλλά δεν είμαι περήφανη για το πώς οι άνθρωποι τον εκφοβίζουν», είπε η Κόλμαν στο Variety το βράδυ της Πέμπτης. «Νομίζω ότι πρέπει να επιτρέπεται στους ανθρώπους να έχουν το δικό τους ταξίδι.

«Αλλά είμαι απίστευτα περήφανη για αυτόν τον νεαρό άνδρα που τα αντιμετωπίζει όλα αυτά κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι άδικο», συνέχισε. «Αλλά είναι καταπληκτικός. Είναι πολύ όμορφος άνθρωπος».

Σημειώνεται ότι σε ανάρτησή του στο Twitter στις 31 Οκτωβρίου, ο Kit Connor έγραψε: «Επιστρέφω για ένα λεπτό. Είμαι bi. Συγχαρητήρια που αναγκάσατε έναν 18χρονο να κάνει coming out. Νομίζω ότι κάποιοι από εσάς χάσατε το νόημα του σόου. Αντίο».

Στο “Heartstopper”, ο Connor υποδύεται τον Nick Nelson, έναν δημοφιλή παίκτη ράγκμπι που αναπτύσσει ρομαντική σχέση με τον Charlie Spring που υποδύεται ο Joe Locke.

Η Alice Oseman, η δημιουργός, συγγραφέας του “Heartstopper”, απάντησε στο tweet του Connor: «Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς οι άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν το «Heartstopper» και μετά να περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους κάνοντας εικασίες για σεξουαλικότητα και κρίνοντας με βάση τα στερεότυπα. Ελπίζω όλοι αυτοί οι άνθρωποι να ντρέπονται. Kit είσαι καταπληκτικός».

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.