Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.06.2022

H Κέιτ Μος θα καταθέσει στη δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Άμπερ Χερντ

Το μοντέλο και πρώην σύντροφος του Τζόνι Ντεπ, θα καταθέσει την Τετάρτη μέσω βιντεοσύνδεσης, κατά της Άμπερ Χερντ.
H Κέιτ Μος θα καταθέσει στη δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Άμπερ Χερντ

Την Τετάρτη θα καταθέσει η Κέιτ Μος στη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, το μοντέλο, και πρώην σύντροφος του Τζόνι Ντεπ, θα καταθέσει την Τετάρτη μέσω βιντεοσύνδεσης, κατά της Άμπερ Χερντ.

Η Κέιτ Μος και ο Τζόνι Ντεπ υπήρξαν ζευγάρι μεταξύ 1994 και 1997 και, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το βρετανικό δημοσίευμα, το super model, ήταν πάντα υποστηρικτικό απέναντι στον ηθοποιό.

Η πλευρά του Τζόνι Ντεπ ήθελε εξαρχής να καταθέσει η Κέιτ Μος στο δικαστήριο αλλά η φήμη ότι ο ηθοποιός την είχε πετάξει από τις σκάλες, θεωρείτο άσχετη με την υπόθεση. Έτσι, η κατάθεση της Άμπερ Χερντ, που ανέφερε το περιστατικό και το όνομα του μοντέλου στην κατάθεσή της στις 5 Μαΐου, έδωσε την ευκαιρία στην υπεράσπιση του Τζόνι Ντεπ να καλέσουν την Μος ως μάρτυρα υπεράσπισης.

Τι είπε η Άμπερ Χερντ για την Κέιτ Μος

Η Άμπερ Χερντ ανέφερε πως η ίδια γρονθοκόπησε τον πρώην σύζυγο της, ενώ βρίσκονταν με τον ίδιο και την αδερφή της, Γουίτνεϊ μπροστά από μία σκάλα, γιατί θυμήθηκε πως ο Τζόνι Ντεπ είχε σπρώξει την Κέιτ Μος από τις σκάλες, όταν ήταν ζευγάρι.

«Θυμήθηκα που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Κέιτ Μος, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου» είπε χαρακτηριστικά.

Μόλις η Χερντ είπε τη συγκεκριμένη φράση, ο δικηγόρος του Ντεπ έσφιξε την γροθιά του στον αέρα και πανηγύρισε. «Η Κέιτ Μος είναι ακόμα, φίλη με τον Τζόνι. Στο παρελθόν, δεν επιτρεπόταν για αυτόν ακριβώς τον λόγο να έρθει και να καταθέσει υπέρ του. Τώρα όμως, η κυρία Χερντ μας έδωσε την ευκαιρία» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντεπ και η Μος διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Υπενθυμίζεται πως ο Ντεπ μηνύει τη Χερντ για δυσφήμιση σε μία υπόθεση 50 εκατομμυρίων δολαρίων, υποστηρίζοντας ότι το άρθρο της στην Washington Post το 2018 σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία, αμαύρωσε τη φήμη του και κατέστρεψε τις ευκαιρίες στην καρίερα του, παρόλο που δεν τον ανέφερε ονομαστικά.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.