Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
26.01.2023

Εύα Καϊλή: Για «βασανιστήρια» και «συνθήκες Μεσαίωνα» κάνει λόγο ο Δημητρακόπουλος

Για «βασανιστήρια» που «θυμίζουν Μεσαίωνα» μίλησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε δηλώσεις του μετά από την ακροαματική διαδικασία κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποφασιστεί εάν η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στη φυλακή.
Εύα Καϊλή: Για «βασανιστήρια» και «συνθήκες Μεσαίωνα» κάνει λόγο ο Δημητρακόπουλος

Για «βασανιστήρια» που «θυμίζουν Μεσαίωνα» μίλησε ένας εκ των συνηγόρων της Εύας Καϊλή, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε δηλώσεις του μετά από την ακροαματική διαδικασία κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποφασιστεί εάν η ευρωβουλευτής θα παραμείνει στη φυλακή.

Όπως είπε ο ίδιος, η Εύα Καϊλή τού είπε πως ήταν αρκετές ώρες στην απομόνωση και της είχαν πάρει το μπουφάν, παρότι είχε ζητήσει και δεύτερο γιατί κρύωνε.

Την ίδια ώρα, ο συνήγορός της είπε πως δεν την άφηναν να περιποιηθεί τον εαυτό της, παρότι εκείνη την ημέρα είχε περίοδο, και πως λόγω όλων αυτών εμφανίστηκε κουρασμένη και καταβεβλημένη. «Δεν της επέτρεπαν ούτε να πλυθεί, παρά το ότι εκείνες τις ημέρες είχε αίμα».

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κρατείται εδώ και περισσοτερο ένα μήνα στις βελγικές φυλακές του Χάρεν, ενώ είχε αιτηθεί προσωρινή αποφυλάκιση με «βραχιολάκι», ωστόσο η εκδίκαση είχε πάρει αναβολή.

Η απόφαση για την Εύα Καϊλή αναμένεται νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.