ΚΟΣΜΟΣ

Έλον Μασκ: «Έχω αιώνες να κάνω σεξ»

Ο Elon Musk φέρεται να διέλυσε την φιλία του με τον συνιδρυτή της Google, Sergey Brin, αφού έκανε σεξ με τη σύζυγό του, Nicole Shanahan, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Πηγές που έχουν γνώση του τι συνέβη ανέφεραν στην WSJ ότι το ζευγάρι, Brin και Shanahan, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου νωρίτερα φέτος, επικαλούμενο «αγεφύρωτες διαφορές», μετά την απιστία της συζύγου του ιδρυτή της Google με τον κολλητό του Elon Musk.

Ωστόσο, ο Elon Musk αρνήθηκε τώρα τόσο την υποτιθέμενη σχέση, ενώ δηλώνει ότι εξακολουθεί να είναι φίλος με τον Sergey Brin, ισχυριζόμενος ότι η αναφορά βασίζεται μόνο σε «τυχαίες φήμες τρίτων».

Η απιστία της Shanahan με τον Musk φέρεται να συνέβη στην υψηλού προφίλ εκδήλωση Art Basel στο Μαϊάμι μετά τον χωρισμό του Musk με την τότε κοπέλα του Claire Boucher, γνωστή και ως Grimes. Πηγές αναφέρουν στην WSJ ότι ο Brin και η Shanahan ήταν χωρισμένοι αλλά εξακολουθούσαν να ζουν μαζί εκείνη την εποχή. Η σχέση του ζευγαριού φέρεται να ήταν τεταμένη εξαιτίας ζητημάτων που σχετίζονταν με τα lockdown του COVID-19 και την τρίχρονη κόρη τους.

Μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, ο Elon Musk διέψευσε τα πάντα μέσω Twitter, αποκαλώντας την ιστορία σκουπίδι. Σύμφωνα με τον Elon Musk, «ο Sergey Brin και εγώ είμαστε φίλοι και ήμασταν μαζί σε ένα πάρτι χθες το βράδυ! Έχω δει τη Nicole Shanahan μόνο δύο φορές μέσα σε τρία χρόνια, και τις δύο φορές με πολλούς άλλους ανθρώπους τριγύρω. Τίποτα ρομαντικό δεν υπήρξε μεταξύ μας». Σε ένα άλλο tweet έγραψε ο Musk: «Δεν έχω καν κάνει σεξ εδώ και χρόνια».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA