ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός ο πρωταγωνιστής του Stranger Things μόλις μοιράστηκε ότι είναι gay

Το Stranger Things είναι η μεγαλύτερη αγγλόφωνη επιτυχία στην ιστορία του Netflix. Η πετυχημένη σειρά έκανε την παρέα των τεσσάρων αγοριών που πρωταγωνιστούν αναγνωρίσιμους σε όλο τον κόσμο από την πρώτη κιόλας σεζόν. Τα παιδιά που μεγάλωσαν μαζί τους χαρακτήρες τους αγαπήθηκαν από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο προκαλώντας το ενδιαφέρον και για τη ζωή τους εκτός της μικρής οθόνης.

Χθες το βράδυ λοιπόν ο Noah Schnapp μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα video στο οποίο έκανε coming out ως gay. Το video έγινε viral σε δευτερόλεπτα και μάλιστα κατέχει πλέον το ρεκόρ ότι είναι το πρώτο που έφτασε τα 4 εκατομμύρια views σε λιγότερο από μία ώρα. Ο Noah έγραψε ότι έκανε coming out ως gay στους φίλους του και τους συγγενείς του και εκείνοι το μόνο που του είπαν ήταν ότι το ξέρουν στηρίζουν απόλυτα τον 18χρονο ηθοποιό.

Ο Noah Schnapp στη σειρά υποδύεται τον Will Byers, το αγόρι που βρέθηκε στο Upside Down στην πρώτη σεζόν και ξεκίνησε όλη η ιστορία. Στον τέταρτο κύκλο της σειράς είδαμε τον χαρακτήρα του Will να αποκαλύπτει σιγά σιγά ότι είναι gay, γι’ αυτό και ο Noah έγραψε στο γλυκό caption του TikTok ότι είναι μοιάζει περισσότερο με τον ρόλο που υποδύεται από όσο πίστευε.

Ο Noah Schnapp στην πραγματική ζωή είναι κολλητός με τη Millie Bobby Brown που υποδύεται την Eleven στη σειρά και στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί ψευδώς ότι είναι ομοφοβική. Η ηθοποιός μετά το coming out του Noah έγραψε ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη για αυτόν. Συγχαρητήρια στον Noah και στη δύναμη που έδωσε σε όλα τα παιδιά στον κόσμο να μοιραστούν την αλήθεια τους και τον αυθεντικό εαυτό τους.

Δείτε το video του Noah Schnapp στο TikTok:

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound – princessazula0

Γιάννης Τσιούλης

Share
Published by
Γιάννης Τσιούλης