ΚΟΣΜΟΣ

Άντριου Τέιτ: Συνελήφθη για trafficking στη Ρουμανία

Άσχημο τέλος φαίνεται ότι είχε για τον Άντριου Τέιτ η διαδικτυακή κόντρα που ξεκίνησε μόλις χθες στο Twitter με την Γκρέτα Τούνμπεργκ, ο οποίος αναζητούνταν από τις Αρχές με την κατηγορία του sex trafficking.

Ο Τέιτ και ο αδελφός του, Τρίσταν, συνελήφθησαν στη Ρουμανία, και για την ώρα βρίσκονται σε κρατητήριο στο Βουκουρέστι. Οι αρχές φαίνεται να οδηγήθηκαν στα ίχνη των δύο ανδρών, καθώς ένα βίντεο του Τέιτ στο Twitter, στο οποίο κοροϊδεύει την Τούνμπεργκ ήταν εκείνο που αποκάλυψε την τοποθεσία του. Πιο συγκεκριμένα, η ρουμάνικη πίτσα που ζήτησε να γευτεί σε ένα βίντεό του και το ρουμανικό της λογότυπο, έφεραν τον εντοπισμό και στη συνέχεια τη σύλληψή του.

Ο Βρετανός influencer, ο οποίος είναι γνωστός για τις σεξιστικές του απόψεις και έχει αποκλειστεί από πολλές πλατφόρμες των social media, ερευνούνταν από τη Διεύθυνση Διερεύνησης Οργανωμένου Εγκλήματος και Τρομοκρατίας (DIICOT) και αναφορές στη Ρουμανία υποστηρίζουν ότι αυτός και ο αδελφός του ανακρίνονται, με κατηγορίες για sex trafficking.

Όπως ανέφεραν οι Ρουμάνοι εισαγγελείς, σύμφωνα με το ρουμανικό πρακτορείο, οι αδελφοί Τέιτ μαζί τα δύο άτομα «Δημιούργησαν μια ομάδα οργανωμένου εγκλήματος με σκοπό τη στρατολόγηση και την εκμετάλλευση γυναικών αναγκάζοντάς τες να δημιουργήσουν πορνογραφικό περιεχόμενο. Πρέπει να έχουν κερδίσει σημαντικά χρηματικά ποσά».

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι οι ίδιες οι ενέργειες του Άντριου Τέιτ και η εμπρηστική επίθεση που εξαπέλυσε στη δημοφιλή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ, ήταν που οδήγησε τις αρχές στα ίχνη του στη Ρουμανία.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA