Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
19.05.2022

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Άλλες δυο καταγγελίες γυναικών

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 24χρονης, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε εκχυμώσεις στον μηρό της κοπέλας, ενώ αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του δύο ακόμη καταγγελίες για βιασμό, κάνοντας λόγο για ύπαρξη κυκλώματος που προωθεί γυναίκες σε πάρτι.
Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Άλλες δυο καταγγελίες γυναικών

Νέες καταγγελίες έχει στη διάθεσή του o δικηγόρος της 24χρονης που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Ζιώγας άλλες δύο γυναίκες κατήγγειλαν σε εκείνον ότι βιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο.

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι» είπε αρχικά, και συμπλήρωσε πως δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει βιασμό τους «κατά τον ίδιο τρόπο το 2016 και 2018, αντίστοιχα» αποκάλυψε ο Θανάσης Ζιώγας.

Πάντως, δήλωσε πως οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της 24χρονης δεν είναι τα ίδια πρόσωπα με τις νέες καταγγελίες.

Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση της 24χρονης

Εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση της 24χρονης κοπέλας, Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος, η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία. Προσέθεσε δε ότι «αναμένουμε τις ιστολογικές εξετάσεις που δεν έχουν έρθει ακόμα» καταλήγοντας πως «αν είναι υπνωτικό ή όχι δεν μπορεί να προκύψει από την κλινική εξέταση της ιατροδικαστού».
 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.