Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
31.10.2020

Τσακαλώτος για Τσίπρα: «Να είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί όταν αποκαλούμε τους αντιπάλους μας απατεώνες»

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολίασε την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολίασε την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, γράφοντας στο προφίλ του στο facebook ότι θα πρέπει «να είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί όταν αποκαλούμε τους αντιπάλους μας απατεώνες» και πρόσθεσε πως: «Από τη μια μεριά, αυτό το είδος πολιτικής αντιπαράθεσης αποξενώνει μεγάλο μέρος των πολιτών, και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε χρησιμοποιήσει τον παραπάνω χαρακτηρισμό περί πολιτικής απάτης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την προηγούμενη Κυριακή στη ΔΕΘ, εστιάζοντας στη στάση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, στη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και της οικονομίας.

Μιλώντας σχετικά ο κ. Τσίπρας είπε σε ερώτημα που του τέθηκε στη ΔΕΘ ότι «δεν υπάρχει κανένα “κούρεμα” του Ευκλείδη» αναφερόμενος στην αλλαγή χαρτοφυλακίου των Οικονομικών, το οποίο πέρασε στην Εφη Αχτσιόγλου και πρόσθεσε: «Γνωρίζω το αγαπημένο θέμα των δημοσιογράφων για τη σχέση μου με τον Τσακαλώτο. Η σχέση μας είναι άριστη, η πολιτική και προσωπική. Έχουμε άλλους κώδικες επικοινωνίας στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι υποτίμηση να δίνει κάποιος την μάχη από τέτοιο μετερίζι.

Όταν διαφωνούμε, δεν το κάνουμε για να βάλουμε τρικλοποδιά σε κανέναν. Δεν υπάρχουν βαρονίες ή τιμάρια στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά σε άλλα κόμματα. Ο Τσακαλώτος παραμένει ο βασικός συνεργάτης μου και για τα θέματα της οικονομικής πολιτικής και όχι μόνο».

Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά φειδωλοί όταν αποκαλούμε τους αντιπάλους μας απατεώνες. Από τη μια μεριά, αυτό το είδος…

Gepostet von Ευκλείδης Τσακαλώτος am Mittwoch, 23. September 2020

Πηγή 

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.