Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
09.08.2022

Τραγικό θάνατο βρήκε μετανάστης, όταν το όχημα του διακινητή έπεσε σε λίμνη

Ήταν κλειδωμένος στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου.
Τραγικό θάνατο βρήκε μετανάστης, όταν το όχημα του διακινητή έπεσε σε λίμνη

Τραγικό θάνατο στο χώρο αποσκευών αυτοκινήτου βρήκε μετανάστης, όταν αυτό κατέπεσε σε λίμνη, αποτέλεσμα των επικίνδυνων ελιγμών που πραγματοποίησε ο διακινητής-οδηγός του οχήματος προκειμένου να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.

Το δυστύχημα συνέβη χθες πλησίον του οικισμού Πυλαίας Έβρου. Αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης αλλά αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς εισήλθε σε αγροτικό δρόμο, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε λίμνη. Στο όχημα επέβαιναν συνολικά έξι μετανάστες. Οι πέντε από τους έξι μετανάστες, που βρίσκονταν στο δουλεμπορικό όχημα, καθώς και ο διακινητής κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο. Ωστόσο, ο έκτος μετανάστης βρήκε μαρτυρικό θάνατο, κλειδωμένος στο πορτ-μπαγκάζ, από όπου δεν κατάφερε να βγει. Τη σορό του κατατρεγμένου ανέσυραν άνδρες της ΕΜΑΚ που πραγματοποίησαν επιχείρηση στο σημείο.

Όπως διαπιστώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχει δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, ενώ ο διακινητής ο οποίος συνελήφθη στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.