Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
14.04.2021

Τότε που ο «θείος Λεωνίδας» πανηγύριζε το κύπελλο του Πανιωνίου στην οροφή ενός πούλμαν [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο αγαπημένος σεφ δεν κρύβει την αγάπη του για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Τα κυανέρυθρα αισθήματα του λίγο πολύ γνωστά σε όλους μας. Το γεγονός οτι δεν έχει πάψει να ασχολείται ακόμα με την αγαπημένη του ομάδα, παρόλο που ο ιστορικός Πανιώνιος αγωνίζεται σε χαμηλή κατηγορία, επίσης γνωστό. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνηθίζει να αποβάλλει το σταριλίκι από πάνω του και χθες στον αέρα της εκπομπής του Master Chef, έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με τις Νεοσμυρνιώτικες οπαδικές του στιγμούλες, κατά το παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα ο κριτής του Master Chef, γνωστός και ως Θείος Λεό, κατά τη διάρκεια μίας δοκιμής ενός πιάτου στο επεισόδιο της Δευτέρας προκλήθηκε από έναν διαγωνιζόμενο, ο οποίος τον «απείλησε» ότι μπορεί να συναντηθούν κάποια στιγμή στο γήπεδο, με τον Κουτσόπουλο να του δίνει πληρωμένη boomer απάντηση.

«Εμένα βρήκες; Έχεις δει μία κλασική φωτογραφία που κυκλοφορεί από το Κύπελλο του 1998 στην Πλατεία; Με έναν τύπο με κόκκινο μπουφάν που είναι πάνω στο πούλμαν;», με τον διαγωνιζόμενο να του απαντά: «Ξέρω πως είσαι κάπου εκεί κοντά» και τον Κουτσόπουλο να τον διορθώνει λέγοντάς του «όχι κάπου εκεί κοντά, εγώ είμαι αυτός πάνω στο πούλμαν».

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.