Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Τοπικές βροχές, χιονόνερο και νέα βουτιά της θερμοκρασίας την Τρίτη 05/12

Την Τρίτη αναμένονται τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά και νότια και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και από το μεσημέρι πιθανόν να σημειωθούν παροδικές βροχές στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 10 βαθμούς.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά. Γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη Μακεδονία λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στη δυτική Μακεδονία τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 00 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές πιθανόν να σημειωθούν κυρίως στα κεντρικά και νότια και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά,την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στις Σποράδες, την Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα κεντρικά και βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες και κυρίως στη βόρεια Κρήτη θα σημειωθούν παροδικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς  Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 7  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 04 έως 09 και στα νότια από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.  

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA