Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
20.09.2021

Τόκιο 2020: Η Σιμόν Μπάιλς αποσύρθηκε και από το σύνθετο ατομικό

Νέο σοκ με την θρυλική αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Σιμόν Μπάιλς, που αποσύρθηκε και από το σύνθετο ατομικό από τους Ολυμπιακούς.

Η Αμερικανίδα αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Σιμόν Μπάιλς ανακοίνωσε την απόσυρσή της και από το σύνθετο ατομικό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2021, ύστερα από την ανακοίνωση της αποχώρησής της και από το τελικό του μικτού ομαδικού.

«Ύστερα από περαιτέρω ιατρική εκτίμηση, η Σιμόν Μπάιλς έχει αποσυρθεί από τον τελικό του σύνθετου ατομικού από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Αμερικανική Ομάδα Ενόργανης Γυμναστικής.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνει πως η αθλήτρια «θα επικεντρωθεί στην ψυχική της υγεία. Στηρίζουμε με όλη μας την καρδιά την απόφαση της Σιμόν και τη συγχαίρουμε για το θάρρος που έχει να βάζει σε προτεραιότητα το καλό της».

Δεν έχει διευκρινιστεί εάν η Ολυμπιονίκης, που έχει γράψει ιστορία στους Αγώνες, θα συμμετάσχει σε κάποιους από τους τελικούς της επόμενης εβδομάδας.

Η Μπάιλς έχει στο παλμαρέ της 31 μετάλλια σε Παγκόσμια Κύπελλα και Ολυμπιακούς Αγώνες και θεωρείται από τις σπουδαιότερες αθλήτριες που έχουν περάσει ποτέ από το άθλημα.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.