Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
26.01.2021

To Primavera πάει Λος Άντζελες

Το φεστιβάλ την Βαρκελώνης πάει υπερατλαντικό ταξίδι και εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Καλιφόρνια το 2020.

Το ετήσιο μουσικό ραντεβού του Primavera Sound που δινόταν μέχρι τώρα στη Βαρκελώνη και το Πόρτο ανοίγει τα φτερά του και για τις Ηνωμένες Πολιτείες για πρώτη φορά.

Έτσι το Primavera Sound Los Angeles θα γίνει για πρώτη φορά στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου του 2020 στο Los Angeles State Historic Park. Το νέο φεστιβάλ θα είναι μια συμπαραγωγή της Live Nation με την τωρινή διεύθυνση του φεστιβάλ.

«Σκεφτόμαστε το Λος Άντζελες για χρόνια τώρα και η εικοστή επέτειος του φεστιβάλ φάνηκε η ιδανική στιγμή για να περάσουμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού» είπε ο ένας από τους διοργανωτές του Primavera, Gabi Ruiz, σε συνέντευξη τύπου. «Σκοπός μας είναι να μεταφέρουμε το πνεύμα και το vibe του Primavera Sound σε πόλεις που έχουν την ίδια αίσθηση: δημιουργικές, με χρώμα, φιλόξενες. Και μαζί με αυτό, να δώσουμε κάτι νέο στην πόλη, να δείξουμε μια καινούργια πλευρά και να χτιστούν νέες δυνατότητες. Επομένως είναι ένα όνειρο να λέμε επιτέλους: Ναι, έπρεπε να είναι το Λος Άντζελες».

Η προπώληση για τα early bird εισιτήρια του Primavera Sound Los Angeles θα ξεκινήσει στις 7 Ιουνίου του 2019. Το φεστιβάλ υπόσχεται «ένα line up που θα περιλαμβάνει τα κλασικά, icons του σήμερα και καλλιτέχνες του αύριο, μέσα σε ένα φανταστικό σαββατοκύριακο μουσικής που περιλαμβάνει τη δημόσια δέσμευση της ισότητας των φύλων».

Αρχίστε οικονομίες από τώρα…

Πηγή: Pitchfork 

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.