Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη κυκλοφόρησε το λευκό “Μπλε Τρακτέρ” με ένα ιδιαίτερο χαρμάνι

Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη, τιμώντας τον Έλληνα Αμπελουργό, κυκλοφόρησε το 2018 το ερυθρό “Μπλε Τρακτέρ”, ένα κρασί από χαρμάνι τριών γαλλικών ποικιλιών (Cabernet sauvignon, Syrah, Merlot).

Φέτος, το ερυθρό “Μπλε Τρακτέρ” βρήκε το… ταίρι του! Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη διαθέτει στην αγορά το λευκό “Μπλε Τρακτέρ” εσοδείας 2018, προσθέτοντας μία νέα ετικέτα στη γκάμα του. Το λευκό “Μπλε Τρακτέρ”, το πρώτο χαρμάνι τριών λευκών ποικιλιών της Κυρ-Γιάννη, αποτελείται από Ασύρτικο, Viogner, Chardonnay, δίνοντας ένα κρασί με πολύπλοκο αρωματικό χαρακτήρα και τραγανή οξύτητα.    

Τα σταφύλια προέρχονται από τους αμπελώνες συνεργαζόμενων επαγγελματιών αμπελουργών από τις καίριες αμπελουργικές ζώνες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, όπως η Φλώρινα, η Ημαθία, η Πέλλα και η Γουμένισσα.

Το μικρό, αμπελουργικό, μπλε τρακτέρ, που είχε ο Γιάννης Μπουτάρης, όταν φύτεψε το Κτήμα Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα τη δεκαετία του ’70, βρίσκεται τοποθετημένο στην είσοδο του οινοποιείου, και συμβολίζει την Αρετή και την Σκληρή Δουλειά του συνεργάτη μας, Έλληνα Αμπελουργού.

«Όλοι οι άνθρωποι της Κυρ-Γιάννη είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα ετικέτα του Κτήματος. Το λευκό «Μπλε Τρακτέρ» έρχεται να προστεθεί στη γκάμα των κρασιών μας και να προσφέρει μέσα από το ιδιαίτερο χαρμάνι του μία νέα οινική εμπειρία σε όλους τους φίλους της Κυρ-Γιάννη. Επιπλέον, θέλω να πω, για μία ακόμη φορά, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επαγγελματίες αμπελουργούς για τη στενή μας συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και για την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και ομαδικότητας», σημειώνει ο Στέλλιος Μπουτάρης

Με πλούσιο σώμα και αρωματικό βάθος που χαρακτηρίζεται από ώριμο ροδάκινο, βερίκοκο και αχλάδι, το λευκό Μπλε Τρακτέρ είναι ένα καθημερινό και ευχάριστο κρασί για κάθε περίσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα www.kiryianni.gr ή καλέστε στο +302332051100.

Facebook: facebook.com/KirYianni

Instagram: instagram.com/kiryianni

Twitter: twitter.com/kiryianni

POPAGANDA