Categories: ΚΛΠ

To Happyplants Spring Festival θα μετατρέψει τον πεζόδρομο του six d.o.g.s σε μια καταπράσινη όαση

Επιτέλους μπήκε η άνοιξη και όλοι αναζητούμε μια “ένεση” θετικότητας, ειδικά με όσα εξακολουθούν να συμβαίνουν γύρω μας. Για όσους λοιπόν θα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης τις επόμενες ημέρες τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς την Κυριακή 10/4 πραγματοποιείται το Happyplants Spring Festival, στον πεζόδρομο του six d.o.g.s. 

Από τις 12:00 και μετά μια μικρή ζούγκλα πρόκειται να “ανθίσει” στο κέντρο της πόλης μεταμορφώνοντας την Αβραμιώτου, ό,τι πρέπει δηλαδή για να περάσεις ευχάριστα την Κυριακή σου σε μια όαση φυτών και λουλουδιών. Τι θα βρεις στο Happyplants Spring Festival; Ένα super ανοιξιάτικο setup με εκατοντάδες φυτά & λουλούδια, installations και pop up stores και το κυριότερο μια γενναία δόση άνοιξης για να περάσεις ευχάριστα την Κυριακή με την παρέα σου. Πίσω από το Happyplants Spring Festival βρίσκεται το happyplants.gr, η plant ecommerce startup που εγγυάται ότι θα σου βρει το φυτό που σου ταιριάζει και μπορείς να φροντίσεις, εύκολα και χωρίς τον παραμικρό κόπο.

Για τους περισσότερους από εμάς τα φυτά είναι ένας “απαγορευμένος πειρασμός” μιας και παρ’ ότι συχνά τα λαχατρούμε, είτε δε γνωρίζουμε ποιο φυτό ταιριάζει στις ανάγκες μας, είτε είχαμε δυσάρεστες αναμνήσεις από προηγούμενες απόπειρες και έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Ευτυχώς για όλους εμάς το Happyplants δημιουργήθηκε για να κάνει την επιλογή του κατάλληλου φυτού πιο εύκολη από ποτέ και μάλιστα με έναν ηθικό και βιώσιμο τρόπο. Πρόκειται για ένα online plant shop που έχει σχεδιαστεί ειδικά, ώστε ο καθένας από εμάς να μπορεί να επιλέξει τα φυτά που του ταιριάζουν και μπορεί να φροντίσει, να τα αγοράσει και να τα παραλάβει χωρίς τον παραμικρό κόπο.

Μάλιστα στα πλαίσια του Happyplants Spring Festival, το Happyplants σε συνεργασία με την We4all, πρόκειται να προχωρήσουν σε μια σημαντική χειρονομία, δενδροφυτεύοντας 100+ δέντρα σε Αχαρνές και Β. Εύβοια, περιοχές που επλήγησαν ανεπανόρθωτα από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές! 

Περισσότερα για το festival μπορείς να μάθεις στο website του Happyplants, happyplants.gr ή ακολουθώντας τους σε Facebook και Instagram. Facebook event: ΕΔΩ.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA