Categories: ΚΛΠ

Το 2019 η Toyota θα παρουσιάσει το Yaris sedan

Σε ένα χρόνο η Toyota θα παρουσιάσει το Yaris sedan, το οποίο θα προσφέρει απόδοση, διασκέδαση, άνεση και μεγάλη ασφάλεια. Δηλαδή χαρακτηριστικά που είναι ήδη γνωστά στην ιαπωνική εταιρεία, η οποία, όπως δείχνουν τα πράγματα, τα βελτιώνει και ισχυροποιείται στην κατηγορία.

Το μοντέλο θα διαθέτει νέα εμπρός μάσκα, ενώ θα ξεχωρίζουν εξωτερικά οι μαύρες πινελιές χρωμίου. Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία, καθώς εκτός των άλλων θα υπάρχει ενεργό σύστημα ασφαλείας και ένα σύστημα χαμηλής ταχύτητας πριν από τη σύγκρουση.

Ο κινητήρας 1.5 λίτρων άμεσου ψεκασμού θα αποδίδει 106 ίππους, ενώ το στάνταρ χειροκίνητο κιβώτιο διαθέτει ένα συμπαγές και ελαφρύ σχεδιασμό με μικρή μετατόπιση για ομαλές και γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων.

Αναβαθμίζοντας την άνεση και τα χαρακτηριστικά του εσωτερικού, το μοντέλο θα διαθέτει σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7,0 ιντσών με αναγνώριση φωνής, απομακρυσμένη διασύνδεση, χειριστήρια τιμονιού και σύνδεση Bluetooth. Παράλληλα θα είναι εξοπλισμένο με σύστημα ενεργητικής ασφάλειας που περιλαμβάνει σύστημα ελέγχου δυναμικής ευστάθειας (DSC), σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS), υποβοήθηση πέδησης (BA), ηλεκτρονική διανομέα φρεναρίσματος (EBD), σύστημα αντιμπλοκαρίσματος φρένων (ABS) και σύστημα υπερπλήρωσης φρένων (BOS).

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA