Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
22.09.2021

Την περηφάνια και τη συγκίνηση για τον γιο της μοιράστηκε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο η μητέρα του Μίλτου Τεντόγλου.

Η μητέρα του Χρυσού Ολυμπιονίκη, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ εμφανώς συγκινημένη, για την μεγάλη επιτυχία του γιου της, ενώ έδειξε σε όλους στα Γρεβενά και όχι μόνο, πόσο είναι το 8,41 που «πέταξε» ο γιος της.

Η μητέρα του Μίλτου Τεντόγλου, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ εμφανώς συγκινημένη και ευτυχισμένη για την μεγάλη επιτυχία του γιου της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό του μήκους. Όπως ανέφερε μάλιστα περίμενε την καλή εμφάνιση του γιου της αλλά παραδέχτηκε πως ο Τεντόγλου είχε και την τύχη με το μέρος του. Ταυτόχρονα, η μητέρα του Ολυμπιονίκη, έδειξε σε όλους στα Γρεβενά και όχι μόνο, πόσο είναι το 8,41 που «πέταξε» ο γιος της.

Οι δηλώσεις της στην ΕΡΤ:

«Είμαι χαρούμενη, είμαι ευτυχισμένη. Μετά από όλη την ένταση των ημερών και του τελευταίου αγώνα είμαι έτοιμη να καταρρεύσω και να βάλω τα κλάματα από τη χαρά και τη συγκίνηση. Περίμενα το άλμα και για να πω την αλήθεια περίμενα κάτι παραπάνω, όπως και το χρυσό. Δεν το λέγαμε αλλά το περίμενα. Ήταν ένας δύσκολος και περίεργος αγώνας και όπως είπε και ο ίδιος ήταν και λίγο τυχερός.

Είναι πολύ σκληροί οι Ολυμπιακοί Αγώνες, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ο αγώνας. Καρδιοχτυπήσαμε αλλά στο τέλος ουρλιάζαμε από τη χαρά μας. Αντέχουμε πολλά, υποφέρουμε κάθε φορά σε κάθε αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή του και όσους ήταν δίπλα του που τον βοήθησαν και με το γόνατό του. Τον Βαγγέλη Παπανίκο που εξαιτίας του υπάρχει ο Μίλτος και πολλά συγχαρητήρια στον Μίλτο.

Θα ήταν ευχής έργο το παγκόσμιο, είναι ικανός θα δουλέψει και μπορεί να βγάλει κι άλλο. Δεν μίλησα με τον Μίλτο είναι απασχολημένος. Έστειλα φωτογραφίες από εδώ στο καφέ που συχνάζει και το διασκεδάζουμε. Να συγχαρώ όλα τα παιδιά της ελληνικής αποστολής για τον αγώνα που κάνουν, τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Πριν τον αγώνα του είπα “πάμε γερά όπως ξέρεις” και ότι τον αγαπώ. Χαίρομαι που τα κατάφερε».

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.