Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η ταινία «Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος» και η εκπομπή Traction θα σας κρατήσουν μπροστά στις οθόνες σας την Κυριακή

5 Πριν την Prime Τime Ζώνη

ΑΝΤ1
12:00 Υγεία Πάνω Απ’ Όλα – 6ος Κύκλος
Ενημερωτική εκπομπή για την υγεία με τη Φωτεινή Γεωργίου. H επιτυχημένη εκπομπή «Υγεία Πάνω απ’ Όλα», με τη Φωτεινή Γεωργίου, θα βρίσκεται κοντά μας, με τις καλύτερες συμβουλές και τα πιο χρήσιμα μυστικά υγείας, ευεξίας κι ομορφιάς. Με νέες ενδιαφέρουσες ενότητες και σημαντικές έρευνες που φέρνουν στο φως νέα δεδομένα για την υγεία, η εκπομπή Υγεία πάνω απ’ όλα, θα μας προσφέρει και φέτος την πιο έγκυρη ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην ιατρική αλλά και στην ψυχολογία. Η Φωτεινή Γεωργίου συντροφιά με εκλεκτούς καλεσμένους, καταξιωμένους επιστήμονες και κορυφαίους γιατρούς από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, βάζουν στο «μικροσκόπιο» θέματα υγείας που απασχολούν όλους μας καθημερινά. Συντελεστές: Παρουσίαση, αρχισυνταξία, ρεπορτάζ: Φωτεινή Γεωργίου. Σκηνοθεσία: Γιώργος Ζερβός. Βοηθός αρχισυντάκτη, δημοσιογραφική παραγωγή, ρεπορτάζ: Δημήτρης Παπαντωνίου. Οργάνωση παραγωγής: Αλεξία Γερεμπέη.

MEGA
17:20 Δύο Ξένοι (Ε)
Ελληνική σειρά. Επεισόδιο 35. Η Μίνα εξαφανίστηκε και η Φλώρα βιώνει το δικό της δράμα: τι απέγινε η αγαπημένη της νύφη; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τα ίχνη της, απευθύνεται σε εκπομπή αναζητήσεων χαμένων προσώπων, κάτι που βρίσκει ιδεολογικά και… προσωπικά αντίθετο τον Κωνσταντίνο. Και το χειρότερο, η Φλώρα τον πιέζει να παρευρεθεί την ημέρα της εκπομπής στο πλατό. Και ενώ στην οικογένεια Μαρκορά εκτυλίσσονται σκηνές απείρου κάλους, σ’ ένα ιατρείο ο Τόλης ζει το δικό του δράμα, αφού προσπαθεί να αποτρέψει την επικείμενη διακοπή κυήσεως της Μαρίνας. Κι όταν δεν το καταφέρνει, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τα μεγάλα μέσα. Τηλεφωνεί στον Κωνσταντίνο και του ζητά να πάει εκεί, με την πρόφαση ότι ο ίδιος έπαθε κάτι. Αλλά η άφιξη του Κωνσταντίνου στο ιατρείο προκαλεί την έκρηξη της Μαρίνας, που μοιάζει με ταύρο σε υαλοπωλείο… Και φτάνει η μέρα της εκπομπής! Η Φλώρα και ο πτέραρχος βρίσκονται στο πλατό, ενώ η Μαρίνα και ο Κωνσταντίνος εμφανίζονται από τα “παράθυρα” όπου αναζητούν τη χαμένη Μίνα. 

STAR
14:15 Traction
Εκπομπή με θέματα, που αφορούν στο αυτοκίνητο, στη μοτοσικλέτα, στην τεχνολογία με τους Κώστα και Μάνο Στεφανή (Full HD). H εκπομπή Traction, με «αγωνιστικό πλήρωμα» τους Κώστα και Μάνο Στεφανή, συνεχίζει την τηλεοπτική της παρουσία για 19η χρονιά! Η μοναδική εκπομπή με θέματα, που αφορούν στο αυτοκίνητο, στη μοτοσικλέτα, στην τεχνολογία σάς θέλει συνοδηγούς! Σε κάθε εκπομπή ο Κώστας Στεφανής “πατάει γκάζι” και φιλοξενεί ξεχωριστούς καλεσμένους σε δυνατά test drive με χιουμοριστικά απρόοπτα, που όλοι έχουμε αγαπήσει. Παράλληλα ο Μάνος Στεφανής συμμετέχει σε πολλές και ενδιαφέρουσες αποστολές στο εξωτερικό και όχι μόνο, οδηγώντας με διαφορετικό τρόπο ξεχωριστά μοντέλα από το μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου. Πρακτικές συμβουλές και διαπαιδαγώγηση για καλύτερη οδική συμπεριφορά, πάντα με μια διαφορετική προσέγγιση. Traction, η πρωτοποριακή εκπομπή για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και όχι μόνο, με ανανεωμένο περιεχόμενο στη συχνότητα του Star! Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή

COSMOTE TV History HD
11:00 Η ελληνική Οδύσσεια της Τζοάννα Λάμλεϊ Ε3
Τα νησιά: Καθένα από τα δεκάδες ελληνικά νησιά έχει μια ιστορία να πει και η Τζοάννα προσπαθεί να ανακαλύψει μερικές από αυτές. Ξεκινάει από την Κρήτη, όπου περνά χρόνο με τους βοσκούς στα βουνά και καταλήγει στην Κω και στην Νίσυρο. 
Σκηνοθεσία: Rob Farquhar,Dominic Ozanne

NOVA Life
11:45 Citylife
Ιστορίες μικρού μήκους για την πόλη και τα πρόσωπά της, σε μια εκπομπή με ποικιλία θεμάτων, όπως ο αστικός πολιτισμός και η νεανική επιχειρηματικότητα, αλλά και προτάσεις για προορισμούς και για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Οι αγώνες της ημέρας

09:00
COSMOTE SPORT 5 HD
Formula 1: Κίνα
Αγώνας
09:10
FOX Sports
West Tigers – Sea Eagles
NRL
12:30
Eurosport 1
Παγκόσμιο πρωτάθλημα Supersport
Aragon, Spain
13:00
COSMOTE SPORT 2 HD
Έιμπαρ – Αλαβές
La Liga
13:30
COSMOTE SPORT 7 HD
Φιορεντίνα – Σπαλ
Serie A
13:30
COSMOTE SPORT 4 HD
Μπασκόνια – Τενερίφη
Liga Endesa
14:00
Novasports 5HD
Γουλβς – Μπέρμιγχαμ
Championship
14:00
Eurosport 1
Παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike
Aragon, Spain
14:30
COSMOTE SPORT 3 HD
Ίνγκολσταντ – Νυρεμβέργη
Bundesliga 2
15:00
Novasports 2HD
ΑΕΛ – Παναιτωλικός
Super League Σουρωτή
15:00
Eurosport 2
Παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross
Agueda, Portugal
15:30
COSMOTE SPORT 1 HD
Νιουκάστλ – Άρσεναλ
Premier League
15:30
Novasports 4HD
Φέγενορντ – Ουτρέχτη
Πρωτάθλημα Ολλανδίας
15:45
Eurosport 1
Amstel Gold Race
Ολλανδία
16:00
Eurosport 2
Παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross
Agueda, Portugal
16:00
COSMOTE SPORT 8 HD
Μπολόνια – Βερόνα
Serie A
16:00
COSMOTE SPORT 7 HD
Μίλαν – Νάπολι
Serie A
16:00
Novasports 5HD
ΑΪΚ – Τζουργκάρντεν
Πρωτάθλημα Σουηδίας
16:30
COSMOTE SPORT 3 HD
Σάλκε – Ντόρτμουντ
Bundesliga
17:00
ΕΡΤ3
Δόξα Δράμας – ΟΦΗ
Football League
17:00
ΕΡΤ1
ΠΑΟΚ – Λαύριο
Stoiximan.gr Basket League
17:15
COSMOTE SPORT 2 HD
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβάντε
La Liga
17:15
Novasports 3HD
Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα
Super League Σουρωτή
17:15
Novasports 2HD
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος
Super League Σουρωτή
17:45
Novasports 4HD
Αϊντχόφεν – Άγιαξ
Πρωτάθλημα Ολλανδίας
18:00
COSMOTE SPORT 1 HD
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Μπρομ
Premier League
18:00
Eurosport 2
Παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross
Agueda, Portugal
18:30
Eurosport 1
Coupe de France
Γαλλία
19:00
COSMOTE SPORT 6 HD
Μόντενα – Τσιβιτανόβα
SuperLega – Ημιτελικά
19:00
Eurosport 2
Παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross
Agueda, Portugal
19:00
COSMOTE SPORT 8 HD
Βέρντερ – Λειψία
Bundesliga
19:00
ΕΡΤ1
Προμηθέας – Κόροιβος
Stoiximan.gr Basket League
19:00
COSMOTE SPORT 7 HD
Γιουβέντους – Σαμπντόρια
Serie A
19:30
COSMOTE SPORT 2 HD
Χετάφε – Εσπανιόλ
La Liga
19:30
Novasports 1HD
Πλατανιάς – ΑΕΚ
Super League Σουρωτή
20:00
FOX Sports
Tigers – Yankees
MLB
20:00
COSMOTE SPORT 4 HD
Μπόστον Σέλτικς – Μιλγουόκι Μπακς
NBA Playoffs
20:00
COSMOTE SPORT 3 HD
Μπενφίκα – Πόρτο
Πρωτάθλημα Πορτογαλίας
21:00
COSMOTE SPORT 5 HD
NASCAR Cup Series
Bristol Food City 500
21:45
COSMOTE SPORT 2 HD
Μάλαγα – Ρεάλ Μαδρίτης
La Liga
21:45
COSMOTE SPORT 1 HD
Λάτσιο – Ρόμα
Serie A
22:00
COSMOTE SPORT 6 HD
ATP 250
Χιούστον, τελικός
22:00
FOX Sports
Flyers – Penguins
NHL – Stanley Cup Playoffs
22:15
COSMOTE SPORT 8 HD
Μπελενένσες – Σπόρτινγκ
Πρωτάθλημα Πορτογαλίας
22:30
COSMOTE SPORT 4 HD
Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ιντιάνα Πέισερς
NBA Playoffs
23:00
Eurosport 1
Sporting Kansas City – Seattle Sounders
MLS
03:00
FOX Sports
Astros – Rangers
MLB

Prime Time

ALPHA
21:00 Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος
Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2013. Διάρκεια: 98′. Ο Θορ καλείται να σώσει τη Γη και τους Εννέα Κόσμους από έναν εχθρό, που τον καλύπτει ένα αρχαίο πέπλο μυστηρίου, παλαιότερο και από τους αιώνες. Όταν αρχίσει να κάνει αισθητή την απειλητική παρουσία της μια φυλή με αρχηγό τον εκδικητικό Μάλεκιθ, που έχει σκοπό να σπείρει παντού το χάος, ο Θορ καλείται να μπει στο πιο επικίνδυνο μέχρι τώρα προσωπικό μονοπάτι του. Άλλωστε, ούτε ο θεός Όντιν, ούτε ο Άσγκαρντ θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Σε αυτό το μονοπάτι, όμως, θα επανασυνδεθεί με την Τζέιν Φόστερ, αλλά και με μια απρόβλεπτη διάσταση των γεγονότων, που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Ηθοποιοί: Κρις Χέμσγουορθ, Νάταλι Πόρτμαν, Τομ Χίντλστον, Άντονι Χόπκινς, Ίντρις Έλμπα, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ρενέ Ρούσο, Κρίστοφερ Έκλεστον. Σκηνοθεσία: Άλαν Τέιλορ. Σενάριο: Κρίστοφερ Γιοστ, Στίβεν ΜακΦίλι, Κρίστοφερ Μάρκους.

ΣΚΑΪ
21:00 Survivor
Ψυχαγωγική εκπομπή. To αυθεντικό ριάλιτι επιβίωσης που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης την περασμένη σεζόν επιστρέφει ανανεωμένο. 24 παίκτες, δύο ομάδες είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να επιβιώσουν στις παραλίες του Άγιου Δομήνικου. Από αυτές τις δύο ομάδες μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι αυτός που θα επιβιώσει στο τέλος και θα είναι ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο εξωτικό νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε απαιτητικά παιχνίδια και δοκιμασίες, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους αλλά και οι ψυχικές ώστε να διασφαλίσουν μια θέση στο παιχνίδι. Με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες το κοινό θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τους διαγωνιζόμενους σε κάθε τους κίνηση, στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τα εμπόδια και τους συμπαίκτες τους, για να φτάσουν στον έναν και μοναδικό SURVIVOR. Παρουσίαση: Σάκης Τανιμανίδης

EPSILON
21:10 Μπερδέματα Στο Μπρόντγουεϊ
Ξένη Ταινία. Είδος: Κωμωδία . Έτος: 2014. Διάρκεια: 90′ Στο σετ ενός καινούργιου πρότζεκτ ενός σεναριογράφου, ένα ερωτικό τρίγωνο σχηματίζεται μεταξύ της συζύγου του, του πρώην εραστή της και του πρώην κόλ – γκέρλ που συμμετέχει στην παράσταση. Σκηνοθεσία: Πίτερ Μπογκντάνοβιτς Πρωταγωνιστούν: Ίμογκεν Πουτς, Όουεν Γουίλσον, Τζένιφερ Άνιστον

COSMOTE TV Cinema 2 HD
22:00 The Legend of Hercules
Ο ημίθεος Ηρακλής προσπαθεί να εμποδίσει τον γάμο της αγαπημένης του, με τον ετεροθαλή αδερφό του Ιφικλή και να απελευθερώσει την πόλη από την τυραννική βασιλεία του πατριού του, Αμφιτρύωνα.
Σκηνοθεσία: Renny Harlin Ηθοποιοί: Kellan Lutz,Gaia Weiss,Scott Adkins

NOVA Cinema 3 HD
21:00 Αγώνας Επιβίωσης
Θρίλερ φαντασίας: Όταν, ξαφνικά, εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο εξαφανίζονται χωρίς καμία προφανή εξήγηση, μία ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν κόσμο που βυθίζεται στο χάος και την καταστροφή.
Σκηνοθέτης: Βικ Άρμστρονγκ Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Λία Τόμσον

NETFLIX

I am not an easy man
Ρομαντική Κομεντί: Έχει περάσει όλη του τη ζωή με τις γυναίκες να τον κυνηγάνε. Τώρα βρίσκεται στο έλεός τους. Για να επιβιώσει σε αυτόν τον νέο κόσμο, θα πρέπει να ωριμάσει γρήγορα.
Παίζουν: Βίνσεντ Ελμπάζ, Μαρί-Σοφί Φερντάν, Πιέρ Μπενεζίτ

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA