Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
29.09.2023

Το Thinner Beauty είναι σεξιστικό και άσχημο

Το «κίνημα» Thinner Beauty επιχειρεί να «βοηθήσει» τις γυναίκες να χάσουν κιλά, κάνοντάς τες λεπτές με Photoshop. Για αυτό είναι άσχημο και σεξιστικό.
Το Thinner Beauty είναι σεξιστικό και άσχημο

Ένα νέο «κίνημα» έχει κάνει την εμφάνισή του στο ίντερνετ, γνωστό ως Thinner Beauty. Σκοπός του είναι να «βοηθήσει», όπως υποστηρίζει, τις γυναίκες να χάσουν κιλά, απεικονίζοντας με Photoshop πώς θα έδειχναν αν ήταν πιο λεπτές. 

Όπως υποστηρίζουν οι υποστηρικτές της «πρωτοβουλίας» στο subreddit, ενθαρρύνουν τις γυναίκες να χάσουν βάρος «με το να δείχνουν πόσο πιο όμορφες θα μπορούσαν να είναι αν προσπαθούσαν να διατηρήσουν την φόρμα τους».

Το Thinner Beauty αποτελεί ξεκάθαρα διάκριση σε βάρος όσων δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που η εποχή και οι ίδιοι θεωρούν «τέλειο βάρος», αναπαράγοντας ένα μήνυμα σεξιστικό. Αυτός είναι και ο λόγος που οι λογαριασμοί του αυτοαποκαλούμενου «κινήματος» σε Facebook, Twitter και Instagram έχουν απενεργοποιηθεί.

Στην ιστοσελίδα, ωστόσο, του Thinner Beauty, μπορεί να βρει κανείς φωτογραφίες γυναικών, πριν και μετά το Photoshop. Σε αυτές τις απεικονίσεις, παρουσιάζονται γυναίκες όπως είναι και όπως θα ήταν, αν είχαν λιγότερο βάρος.

Αν και η πρωτοβουλία υποτίθεται ότι επιχειρεί να αναδείξει τη σημασία του σωστού βάρους για την υγεία, το αποτέλεσμα είναι τα προσβάλει όσες γυναίκες επιχειρεί να φέρει στα «κανονικά» τους κιλά. Το μοντέλο Tess Holliday επιτέθηκε στο Thinner Beauty, καθώς χρησιμοποίησε μία φωτογραφία της για να την κάνει «πιο λεπτή».

Δείτε φωτογραφίες από το Photoshop του Thinner Beauty:

 

x

cc
xcasd
asdfga
f
sdgfsfd
sdf
dfd
ghg
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.