Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί από τριάντα άτομα στα Λαδάδικα

Σκηνές πανικού βίωσαν περαστικοί και θαμώνες νυχτερινών μαγαζιών στην περιοχή των Λαδάδικων της Θεσσαλονίκης, όταν πολυπληθής ομάδα ατόμων, για άγνωστο λόγο, άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, ευτυχώς χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Όλα συνέβησαν γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, στην πλατεία Μοριχόβου που περικλείεται από κέντρα διασκέδασης, όπου αιφνιδιαστικά κατέφθασαν γύρω στα τριάντα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα ίδια άτομα έφεραν οπλισμό και όταν κινήθηκαν προς την οδό Παγγαίου άνοιξαν πυρ, με τις σφαίρες -κατά τις ίδιες μαρτυρίες- να πέφτουν «βροχή». Έντρομοι διερχόμενοι και θαμώνες μαγαζιών προσπαθούσαν να καλυφθούν, ενώ οι ένοπλοι κινούμενοι προς τη συμβολή των οδών Κουντουριώτη και Σαλαμίνας επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα και απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία που κατέφθασε στην περιοχή με μεγάλη δύναμη. Από το σημείο των πυροβολισμών περισυνελέγησαν κάλυκες και κουκούλες, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Σπήλιος Τσακίρης

Share
Published by
Σπήλιος Τσακίρης