Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
28.07.2021

Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη 25χρονης drug dealer που μετέφερε 14 κιλά ηρωίνης

Σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία ενώ οι έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών του γραφείου Γενικών Υποθέσεων συνεχίζονται.

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνίστρια μια 25χρονη drug dealer.

Η νεαρή «πιλότος», χωρίς δίπλωμα οδήγησης κατάφερε να σηκώσει στο πόδι την πόλη, εμβολίζοντας με ένα «πειραγμένο» suzuki Swift, μέσα σε μόλις πέντε λεπτά (!) τέσσερις φορές τα περιπολικά, κινούμενη δυο φορές στο αντίθετο ρεύμα και μια όπισθεν πετώντας κατά τη διάρκεια του κυνηγητού, τα πακέτα με τα 12 κιλά ηρωίνης στα σκουπίδια. Όλα ξεκίνησαν στις 11:30 χθες το πρωί.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Γραφείου Γενικών Υποθέσεων, μιας υπηρεσίας που απλώνεται επιχειρησιακά σε όλη την Ελλάδα και έχει συνδέσει το όνομα της με επιτυχίες, είχαν την πληροφορία για τη δράση ενός κυκλώματος με έδρα την Αθήνα και παράρτημα στη Θεσσαλονίκη, που έριχνε ηρωίνη στα στέκια της πρωτεύουσας και της νύφης του Θερμαϊκού. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η συγκριμένη γυναίκα την οποία μόλις εντόπισαν έθεσαν στο μικροσκόπιο. Χθες, στις 10:58 η 25χρονη, μετέβη σε μεταφορική εταιρεία στην οδό Εννέα Εκτελεσθέντων Καλοχωριτών και παρέλαβε ένα κιβώτιο. Στις 11:30 στη συμβολή των οδών Μοναστηριου και Βάρναλη, περιπολικό της Άμεσης Δράσης της κάνει σήμα να σταματήσει. Εκείνη, όχι μόνο δεν ανεβάζει χειρόφρενο, αλλά πατάει γκάζι εμβολίζοντας το περιπολικό αρχικά στο πίσω μέρος και στη συνέχεια με ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς, το εμβολίζει ξανά στην μπροστινή δεξιά πλευρά.

Στις 11:31, στη συμβολή των οδών Ηλέκτρας Αποστόλου και Γιαννιτσών, όχι μόνο δεν σταματάει στο σήμα, αλλά ξεφορτώνεται σε έναν κάδο 12.5 κιλά ηρωίνης. Στις 11:33 κοντά στον κυκλικό κόμβο ΚΤΕΛ Μακεδονία, πετάει άλλα τρία δέματα 1.5 κιλά ενώ κάνοντας όπισθεν εμβολίζει και πάλι το περιπολικό στο μπροστινό αριστερό μέρος.

Λίγο πιο κάτω, ρίχνει άλλο ένα δέμα με μισό κιλό ηρωίνης έξω ενώ στις 11:34 επί της οδού 26ης Οκτωβρίου στο ύψος Βογιατζόγλου, κάνει αναστροφή και οδηγεί με τρελή ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση ΚΤΕΛ Μακεδονία. Τελικά στις 11·35 οι αστυνομικοί κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν. Όμως δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία ενώ οι έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών του γραφείου Γενικών Υποθέσεων συνεχίζονται.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.