Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
15.05.2021

Φέτος το καλοκαίρι, “the only way is up”, γι’ αυτό το Λοκάλι ανεβαίνει στην #taratsa

Το Λοκάλι απλώνεται προς τα πάνω, καταλαμβάνει την ταράτσα, κοιτάει αφ’ υψηλού την αυλή, έχει νόστιμα κι εξωτικά κοκτέιλ, λίγο φαγητό για το τσίμπημα αλλά και happy hour.

Το Λοκάλι ανεβαίνει στην #taratsa, αφού όπως λέει η ομάδα του, το 2020 ήταν αλλόκοτο, παράδοξο και δύσκολο έως τώρα, «οπότε εμείς για να “ανέβουμε” είπαμε να ανέβουμε. Το Λοκάλι απλώνεται προς τα πάνω, καταλαμβάνει την ταράτσα, κοιτάει αφ’ υψηλού την αυλή και ατενίζει ορίζοντα.

Την περασμένη Πέμπτη 11 Ιουνίου η ταράτσα μας έκανε πρεμιέρα ως ένα καθαρόαιμο καλοκαιρινό μπαρ -δεν σας είχαν λείψει οι μπάρες; Μαζί της εγκαινιάστηκε και ο νέος κατάλογος: νόστιμα, εξωτικά κοκτέιλ, με φρέσκα υλικά να μπαίνουν στα σέικερ και στα μπλέντερ. Μια νέα frozen κατηγορία, δροσερά highballs και κλασικές αξίες with or without a twist.

Κάθε μέρα από τις 7 μ.μ., με happy hour αποκλειστικά για την ταράτσα, 7 με 8 το βράδυ, κατά τη διάρκεια του οποίου όλα τα κανονικά ποτά κατεβαίνουν στα 5 ευρώ και τα κοκτέιλ στα 6. Στην ταράτσα δεν τρώμε πολύ, τσιμπάμε.

Τρία τυλιχτά (με χοιρινό, με κοτόπουλο κι ένα vegan) καθώς και το κλασικό hot-dog μας σερβίρονται, για όσους θέλουν να συνοδεύσουν ποτά και κοκτέιλ. Ίσως είναι τα πολύχρωμα φωτάκια, το φουγάρο στην κορυφή, η δροσιά, η θέα, αλλά όταν η ταράτσα ανάβει θυμίζει καράβι, σαν αυτά που όλοι λαχταράμε περισσότερο από ποτέ. Φέτος το καλοκαίρι, the only way is up. Επιβιβαστείτε». 

Σημείωση: Στην ταράτσα δεν γίνονται κρατήσεις. 

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.