Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
15.04.2021

The Dudettes Holidays Box: Το πιο γιορτινό κουτί γεμάτο γιορτινές χειροτεχνίες και λιχουδιές έφτασε

Η Ελένη & η Κατερίνα Παπαγεωργιάδη, δημιούργησαν γι' αυτές τις γιορτές, το πιο πολύχρωμο και χαρούμενο δώρο για τα παιδιά. Μπορείς να το στείλεις για δώρο εντός Αττικής, εντός μιας ημέρας.

Η Ελένη & η Κατερίνα Παπαγεωργιάδη, δημιούργησαν, για αυτές τις γιορτές, το πιο πολύχρωμο και χαρούμενο δώρο για τα παιδιά. Το Dudettes Holidays Box έφτασε και έχει μέσα ένα πλήθος από δημιουργικές ασχολίες για τους λιλιπούτειους φίλους μας. 

Χειροτεχνίες Cut & Glue, όπου τα μικρά elves δημιουργούν αγαπημένες χριστουγεννιάτικες φιγούρες, μαρκαδόροι, glitter glues, παζλ στο οποίο δίνουν ζωή οι μικροί μας φίλοι με χρώματα, αυτοκόλλητα με χριστουγεννιάτικα μοτίβα, μεγάλα χαρτιά ζωγραφικής με ασπρόμαυρα γιορτινά σχέδια που οι μικροί καλλιτέχνες βάζουν την πινελιά τους, memory card game και φυσικά, λιχουδιές!

Κάθε κουτί περιλαμβάνει τρεις λαχταριστές γεύσεις ΓΕΜΑΤΑ & τραγανά μπισκότα της αλλατίνη (πορτοκάλι, βανίλια & φράουλα).

Η ιδέα ήρθε από την ίδια την ανάγκη της Ελένης που ήθελε να απασχολείται δημιουργικά η 5χρονη κόρη της, έτσι προέκυψε ένας μικρός θησαυρός για τους λιλιπούτειους Dudes & Dudettes.

Σημαντική πληροφορία είναι πως εντός Αττικής μπορείτε να το στείλετε στον προορισμό που επιθυμείτε ως δώρο, εντός μιας ημέρας.

Βρείτε το στα social media Instagram @CreationsByDudettes / Facebook @PureDudette ή στο 694 555 8094

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.