Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Θαυμαστές του Χάρι Στάιλς του ζητούν να μην εμφανιστεί στο Super Bowl 2020

Θαυμαστές του Χάρι Στάιλς καλούν τον τραγουδιστή να ακυρώσει την εμφάνισή του σε εκδήλωση του Super Bowl 2020 και να εκφράσει έτσι την αλληλεγγύη του στον Κόλιν Κάπερνικ, σούπερ σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, ο οποίος λόγω της πολιτικής στάσης του, αποκλείστηκε από την National Football League (NFL) διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου των ΗΠΑ.

Ο Κόλιν Κάπερνικ το 2016 σε ένα φιλικό της ομάδας του γονάτισε κατά την ανάκρουση του αμερικανικού εθνικού ύμνου διαμαρτυρόμενος για την αστυνομική αυθαιρεσία που έχει προκαλέσει θανάτους Αφροαμερικανών και από τότε εξοστρακίστηκε από την NFL.

Σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Κάπερνικ οι θαυμαστές του πρώην μέλους των One Direction, με το #HarryBackOut (Χάρι αποχώρησε) διαμαρτύρονται για την απόφαση του τραγουδιστή να εμφανιστεί στο πάρτι στο Μαϊάμι Pepsi Zero Sugar Super Bowl.

Καλλιτέχνες όπως οι Rihanna και Cardi B απέρριψαν προτάσεις να τραγουδήσουν στο ημίχρονο του Super Bowl εκφράζοντας τη στήριξή τους στον Κάπερνικ.

Οι θαυμαστές ελπίζουν ο Χάρι Στάιλς να λάβει υπόψη τις διαμαρτυρίες τους, με δεδομένη τη στήριξη που έχει εκφράσει στο κίνημα Black Lives Matter εναντίον της βίας και του συστημικού ρατσισμού.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή