Categories: ΚΛΠ

Τα adidas Originals προκαλούν disruption στην Αθήνα με την αποκάλυψη του DEERUPT

Έχοντας στο επίκεντρο το βασικό στοιχείο αρχιτεκτονικής της νέας σιλουέτας DEERUPT, το grid, τα adidas Originals φώτισαν το νυχτερινό ουρανό της Αθήνας με ένα επιβλητικό motion εικαστικό στην πρόσοψη του Hilton Athens, στις 22 Μαρτίου. adidas lovers, καλά πληροφορημένοι creators αλλά και ανυποψίαστοι περαστικοί στάθηκαν ακίνητοι για μερικά λεπτά μπροστά από το ιστορικό κτίριο για να απολαύσουν το εντυπωσιακό projection το οποίο ήταν βασισμένο στο grid (ελληνιστί κάνναβος), που αποτελεί την απαρχή του design στην τέχνη και το οποίο εμπνέει τη μίνιμαλ αισθητική και τον τολμηρό σχεδιασμό του νέου DEERUPT.

Το projection mapping της Αθήνας, δημιουργία του αθηναϊκού γραφείου Fake Office σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Τομαρά, ήρθε σε συνέχεια της φωταγώγησης της περίφημης πλατείας Carrousel στο Παρίσι και μέσα από την αναπόφευκτη προβολή στα social media από μυημένους και περαστικούς, κατάφερε να σκορπίσει τη μαγεία του grid σε κάθε γωνιά της πόλης. Το αρχικό μοτίβο του grid έκανε την εμφάνισή του στα adidas running παπούτσια της δεκαετίας του ’80 και σήμερα επιστρέφει με νέα προοπτική, δημιουργώντας μια εντελώς ανατρεπτική πρόταση.

Με σχεδιασμό που καταφέρνει να συνδυάσει το παρελθόν και το μέλλον με υψηλή αισθητική που δημιουργεί αίσθηση, το DEERUPT έρχεται να αφήσει το δικό του στίγμα στην ιστορία των sneakers. Μινιμαλιστικά ανατρεπτικό και αναμφίβολα adidas Originals. Το DEERUPT κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 22 Μαρτίου 2018.

adidas.gr/deerupt

#DEERUPT

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page των adidas Originals και στο @adidasgr στο Instagram.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA