Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
06.12.2020

Σύψας: «Έρχεται το δύσκολο κομμάτι της επιδημίας, ήρθε η ώρα να μη βγαίνουμε καθόλου από το σπίτι μας»

«Μπαίνουμε στην επικίνδυνη φάση της επιδημίας», προειδοποίησε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας.

Σύψας: Έρχεται το δύσκολο κομμάτι της επιδημίας – Καμία δικαιολογία για εξόδους
Περί τα μέσα με τέλη Απριλίου τοποθετεί την κορύφωση της επιδημίας του κορωνοϊού ο καθηγητής λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας
 
«Μπαίνουμε στην επικίνδυνη φάση της επιδημίας», προειδοποίησε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Σύψας τοποθέτησε την κορύφωση της επιδημίας του κορωνοϊού περί τα μέσα με τέλη Απριλίου, τονίζοντας πως τις επόμενες ημέρες «θα μπούμε σε δύσκολα νερά» και πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος για εφησυχασμό».

«Ελπίζω μέσα στον Μάιο να έχουμε κάθοδο της καμπύλης και να αρχίζουμε να συζητάμε για άρση μέτρων», σημείωσε ο ίδιος, προσθέτοντας ωστόσο ότι η επιδημία είναι απρόβλεπτη.

«Αυτό που έρχεται είναι το δύσκολο κομμάτι της επιδημίας. Ήρθε η ώρα να μη βγαίνουμε καθόλου από το σπίτι μας με καμία δικαιολογία», ανέφερε και πρόσθεσε ότι φοβάται ενδεχόμενο χαλάρωσης των πολιτών.

Όσον αφορά το Πάσχα και πώς θα το γιορτάσουμε φέτος ο κ. Σύψας είπε «Μεγάλη Εβδομάδα και ψήσιμο στο μπαλκόνι του σπιτιού μας».

Τέλος, εξήγησε ότι «στο δρόμο δεν είναι απαραίτητη η μάσκα, στο σούπερ μάρκετ είναι απαραίτητη εφόσον πλησιάζουμε κάποιον σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων».

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.