Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
24.09.2021

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψουμε για 30 δεύτερα στον Άρη

Η Didi music φέρνει τους Thirty Seconds to Mars στο Terra Vibe park.

Tην Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου οι Thirty Seconds to Mars θα αποδείξουν πάνω στη σκηνή του Terra Vibe Park τι εστί stadium rock και γιατί το συγκρότημα των Jared Leto (κιθάρα- φωνή), Shannon Leto (drums) και Tomo Μiličević (κιθάρα μπάσο) θεωρείται ο σπουδαιότερος πρεσβευτής του είδους.

Από το 1998 όταν και δημιουργήθηκαν οι Τhirty Seconds to Mars από τα αδέρφια Leto βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της μουσικής βιομηχανίας λόγω της χαρισματικής persona του τραγουδιστή Jared, ο οποίος τράβηξε δικαιολογημένα τα βλέμματα των music fans. Ο ντόρος γύρω από το όνομα της μπάντας κορυφώθηκε το 2002 όταν και κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο με τίτλο «30 Seconds to Mars». To «The edge of the Earth» ξεπήδησε σαν το πρώτο hit του συγκροτήματος, ενώ ένα χρόνο αργότερα ο Tomo Milicevic προσχώρησε στο συγκρότημα με τους Thirty Seconds to Mars να βρίσκουν ένα σταθερό και εντυπωσιακό line-up, που διατηρούν μέχρι σήμερα.

Στην πρώτη φάση τα εισιτήρια κοστίζουν 33 €, στη δεύτερη φάση κοστίζουν 36 € και στην τελική φάση η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 39 €. Τα εισιτήρια VIP κοστίζουν 60 €.

Σημεία Προπώλησης :Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366, Αθήνα. Τicket House, Πλ. Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.