Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Στην εβδομάδα μόδας η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Στη πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την δίκη πραγματοποίησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαρατζούλα.

Η Ιωάννα, που έγινε γνωστή για το θάρρος, το μεγαλείο και τη δύναμη ψυχής, μετά την επίθεση που δέχτηκε, παρευρέθηκε χτες το βράδυ στο Ζάππειο, στην Εβδομάδα Μόδας, όπου ήταν προσκεκλημένη της Αννίτας Ναθαναήλ, η οποία και περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με την κόρη της, φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Τάσου Μητροπούλου.

Η Ιωάννα, που μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης για την Έφη Κακαράντζουλα, δήλωσε ικανοποιημένη και αποφασισμένη να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της υγείας της, φορούσε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα και πόζαρε στους φωτογράφους μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της.

«Αγαπώ πολύ την μόδα. Ευχαριστώ τον Τάσο Μητρόπουλο για την πρόσκληση. Είμαι εδώ για να υποστηρίξω την Αννίτα Ναθαναήλ», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Ιωάννα, λέγοντας ότι νιώθει πολύ άνετα και με αυτοπεποίθηση με το ρούχο που επέλεξε.

«Η πιο όμορφη φίλη μου @paliospirou.joanna !! Σε ευχαριστώ πολύ που με τίμησες απόψε αγαπημένη μου…Η ζωή συνεχίζεται και είναι πανέμορφη όπως και εσύ» ήταν το μήνυμα του Χάρη Σιανίδη.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA