ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς

ΟΣίνισα Μαχαϊλοβιτς έδινε εδώ και τρία χρόνια μάχη με τη λευχαιμία και σήμερα (16/12) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών σκορπώντας θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

«Θα νικήσω τον καρκίνο παίζοντας επίθεση», είχε αναφέρει τον Ιούλιο του 2019 όταν έγινε γνωστή η περιπέτειά του. Και μπορεί στις πρώτες του μάχες να έβγαινε νικητής, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η υγεία του είχε επιδεινωθεί και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή.

O Μιχαϊλοβιτς είχε γράψει την ποδοσφαιρική του καριέρα σε Βοϊβοντίνα, Ερυθρός Αστέρας, Σαμπντόρια, Ρόμα, Ιντερ, Λάτσιο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε την προπονητική αναλαμβάνοντας τις Κατάνια, Μπολόνια, Φιορεντίνα, Εθνική Σερβίας, Μίλαν, Τορίνο.

Η ανακοίνωση της οικογένειάς του που δημοσιεύει η Corriere: «Η γυναίκα του, Αριάνα, μαζί με τα παιδιά τους, Βικτόρια, Βιρτζίνια, Μίροσλαβ, Ντούσαν και Νίκολας, η εγγονή τους Βιολάντε, η μητέρα Βικτόρια και ο αδερφός του Ντράζεν, με πόνο επικοινωνούν τον πρόωρο και άδικο θάνατο του άντρα, πατέρα, γιου και αδερφού τους, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Ένας μοναδικός άνδρας, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, ανοιχτός και καλός προς όλους. Με θάρρος πάλεψε απέναντι σε μια απαίσια ασθένεια. Ευχαριστούμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που αυτά τα χρόνια τον φρόντισαν με αγάπη και σεβασμό, ειδικά τους: Δρ.Φραντσέσκα Μπονιφάτσι, Δρ. Αντόνιο Κούρτι, Αλεσάντρο Ραμπάλντι και Δρ. Λούκα Μαρκέτι. Ο Σίνισα θα μέινει για πάντα μαζί μας».

Πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA