ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέθανε ο 16χρονος πρωταθλητής Πυγμαχίας Βασίλης Τόπαλος

Τον θάνατο του 16χρονου πυγμάχου Βασίλη θρηνεί η ελληνική πυγμαχία και ο ελληνικός αθλητισμός. Ο νεαρός πρωταθλητής της πυγμαχίας έδινε μάχη για τη ζωή του τις τελευταίες ημέρες έπειτα από τραυματισμό που είχε στο ρινγκ κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Το θάνατο του νεαρού πυγμάχου ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, είχε ζητήσει άμεσα να πέσει άπλετο φως αναφορικά με τα αίτια του τραυματισμού, ενώ και η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας (ΕΟΠ) είχε ενημερώσει με ανακοίνωσή της πως «άμεσα θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για διερεύνηση και απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών».

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδία Πυγμαχίας:

«”Έφυγε” το Χρυσό παιδί μας, ο χαμογελαστός Βασίλης μας, ο γεννημένος Πρωταθλητής με καρδιά από ατόφιο χρυσάφι. Ανείπωτη θλίψη για την οικογένεια της Ελληνικής Πυγμαχίας… Τα λόγια δεν είναι ικανά να εκφράσουν αυτό που αισθανόμαστε, είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Βασίλη μας άφησες πολύ νωρίς. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και νοσταλγία. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA