Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
04.07.2022

Σοβαρό τροχαίο με υπηρεσιακό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη έξω από την Βουλή την Παρασκευή. Η σημερινή ανακοίνωσή της στο Facebook.

Σε κρίσιμη κατάσταση ένας 23χρονος όταν το υπηρεσιακό όχημα συγκρούστηκε με τη μηχανή που οδηγούσε.
Σοβαρό τροχαίο με υπηρεσιακό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη έξω από την Βουλή την Παρασκευή. Η σημερινή ανακοίνωσή της στο Facebook.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε την Παρασκευή στις 12.15 στην πλαϊνή πύλη της Βουλής στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας. Υπηρεσιακό όχημα, χωρίς συνεπιβάτη, συγκρούστηκε με διερχόμενο μοτοσικλετιστή. Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται ακόμα σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Όπως έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη σε ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, πρόκειται για υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς της, το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο την ώρα που εκείνη βρισκόταν στη Βουλή.

«Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την “ώρα του πρωθυπουργού” υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. Ειμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω τη συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδωθούν» έγραψε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα…

Δημοσιεύτηκε από Ντόρα Μπακογιάννη – Dora Bakoyannis στις Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.