Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.01.2023

Συγκινεί η μητέρα της Έμμας για την 40χρονη λήπτρια: «Μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί»

«Θα ήθελα αν το επιθυμούσε και αυτή να την αγκαλιάσω όπως θα αγκάλιαζα το παιδί μου». Μεγαλείο ψυχής από τη μητέρα της 21χρονης.
Συγκινεί η μητέρα της Έμμας για την 40χρονη λήπτρια: «Μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί»

Συγκίνηση και δέος προκαλούν τα λόγια της μητέρας της Έμμας, για τη 40χρονη λήπτρια καρδιάς, στο στήθος της οποίας πλέον χτυπάει η καρδιά του αδικοχαμένου παιδιού της, έπειτα από την επιτυχημένη μεταμόσχευση.

«Για αυτή τη μητέρα που πήρε την καρδιά του παιδιού μου θέλω να ξέρει ότι είναι διπλά τυχερή όχι μόνο γιατί βρέθηκε μια συμβατή καρδιά αλλά γιατί πήρε μια καρδιά που χτυπούσε μόνο για να κάνει το καλό. Θέλω να της πω ένα ευχαριστώ γιατί μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί και ότι κάποια στιγμή θα ήθελα αν το επιθυμούσε και αυτή να την αγκαλιάσω όπως θα αγκάλιαζα το παιδί μου», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN η μητέρα της 21χρονης, εκφράζοντας παράλληλα και το μεγαλείο της ψυχής που την διακρίνει.

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη Έμμα έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε κι εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο οδηγό στην Καμάρα Θεσσαλονίκης.

Ο γιατρός που πραγματοποίησε την επέμβαση δήλωσε στο OPEN ότι «Η επέμβαση ήταν τεχνικά επιτυχημένη, όλες οι μεταμοσχεύσεις έχουν κάποιες κρίσιμες ώρες αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά.

«Ευχαριστώ τους γονείς της Έμμας»

Ο σύζυγος της 52χρονης γυναίκας με λόγια καρδιάς σημείωσε στο ThessToday.gr ότι «η εγχείρηση της γυναίκας μου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους γονείς της κοπέλας για το μόσχευμα που δώρισαν, το νοσοκομείο».

Στο μεταξύ σε έναν 62χρονο από τα Γρεβενά μεταμοσχεύτηκε το ήπαρ της Έμμας. Μια καλύτερη ζωή περιμένει και την 52χρονη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, στην οποία μεταμοσχεύθηκε το νεφρό της φοιτήτριας.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.