Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
18.08.2022

Πιο Δυνατός: Το δεύτερο τραγούδι του Αντώνη Αγγελίδη για την εκστρατεία «Γίνε Άνθρωπος»

Μετά το Γαρύφαλλο στην άμμο, το οποίο γράφτηκε στη μνήμη της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου, καταξιωμένοι Έλληνες ηθοποιοί υψώνουν τη φωνή τους ενάντια στη βία στο video clip του νέου κομματιού του Αντώνη Αγγελίδη, για την εκστρατεία «Γίνε Άνθρωπος».
Πιο Δυνατός: Το δεύτερο τραγούδι του Αντώνη Αγγελίδη για την εκστρατεία «Γίνε Άνθρωπος»

Δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης λόγω της έξαρσης των περιστατικών βίας και με στόχο τη βοήθεια και υποστήριξη των ανθρώπων που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής της το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute) μέσα από την εκστρατεία Γίνε Άνθρωπος απηύθυνε πρόσκληση σε καταξιωμένους ηθοποιούς όπως η Ζέτα Δούκα, η Σάρα Εσκενάζυ, ο Λεωνίδας Κακούρης, η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η Μπέττυ Λιβανού, η Υβόννη Μαλτέζου, Λουκία Πιστιόλα, η Νίκη Σερέτη και  ο Γιώργος Χρανιώτης να συμμετέχουν στο video clip του τραγουδιού Πιο Δυνατός, του Αντώνη Αγγελίδη, υψώνοντας τη φωνή τους ενάντια στη βία.

https://www.youtube.com/watch?v=TcrvDOTvxcw&ab_channel=CSIInstitute

Μετά το Γαρύφαλλο στην άμμο,  το οποίο γράφτηκε στη μνήμη της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου δίνοντας έμφαση στον θρήνο και στην απώλεια όχι μόνο της Γαρυφαλλιάς αλλά και όλων των άλλων γυναικών και κοριτσιών, όπως η Ερατώ, η Δώρα, η Ελένη, η Καρολαϊαν και τόσες άλλες που έφυγαν άδικα από κοντά μας, ο μουσικοσυνθέτης Αντώνης Αγγελίδης προχώρησε στη σύνθεση του νέου τραγουδιού τραγούδι Πιο Δυνατός, στα πλαίσια της εκστρατείας Γίνε Άνθρωπος, του CSI Institute.

Το τραγούδι Πιο Δυνατός προσπαθεί να περάσει το μήνυμα πως μέσα από κάθε δυσκολία, καλούμαστε να ενωθούμε όλοι μαζί και να βγούμε πιο δυνατοί!

Στα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού συμμετείχε και ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Τσιμούρης.

Να σημειωθεί πως οι δημοφιλείς ηθοποιοί συμμετείχαν στο video clip άνευ αμοιβής.

Για το λόγο αυτό το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute) τους ευχαριστεί ιδιαίτερα για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά και για την ενσυναίσθηση που επέδειξαν στο ευαίσθητο θέμα της εξάλειψης κάθε μορφής βίας.

Η παραγωγή ήταν δωρεά από την εταιρεία Andritsos Group.

H μίξη ήχου, το mastering και τα γραφιστικά ήταν μία δωρεά από τον Χρήστο Νινιό,  τον Φώτη Παπαθεοδώρου και τον Δημήτρη Θωμαΐδη αντίστοιχα.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.