Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
09.12.2022

Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών: Καμία Μόνη

Tο Soap Up Project σε συνεργασία με το Santo Belto σας προσκαλούν σε ένα event που σκοπό έχει την υποστήριξη των κακοποιημένων γυναικών.
Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών: Καμία Μόνη
  • Η έμφυλη βία παρότι καθημερινό φαινόμενο παραμένει αόρατο, καθώς το ποσοστό καταγγελιών, παγκοσμίως, είναι μικρό. 
  • Η πιο συχνή μορφή βίας προέρχεται από τον σύζυγο ή τον ερωτικό σύντροφο. 
  • Οι γυναίκες 15-44 ετών κινδυνεύουν περισσότερο από βιασμό ή ενδοοικογενειακή βία παρά από καρκίνο, τροχαία ατυχήματα, πόλεμο ή ελονοσία. 
  • 130 εκατομμύρια γυναίκες και κορίτσια έχουν υποστεί ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων. 
  • Το 55%-95% θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας δεν καταγγέλλουν το πρόβλημα. 

Εμάς οι παραπάνω προτάσεις μας προβληματίζουν! Εσένα;

Με αφορμή την 25ή Νοεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών) το Soap Up Project σε συνεργασία με το Santo Belto σας προσκαλούν σε ένα event που σκοπό έχει την υποστήριξη των κακοποιημένων γυναικών! Με τη στάμπα «ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ» το Soap Up Project δίνει τη δική του σφραγίδα στον αγώνα κατά της εξάλειψης της βίας των γυναικών και εσύ δεν έχεις παρά να υποστηρίξεις την εν λόγω δράση της οποίας τα έσοδα θα δοθούν στο Κέντρο για τα έμφυλα δικαιώματα και την ισότητα, ΔΙΟΤIΜΑ!

Συγκεκριμένα, στις 25-11-2022 θα πωλούνται τα σαπούνια με τη στάμπα « ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ» στο αγαπημένο στέκι της Κυψέλης «Santo Belto» από τις 19:00 έως τις 23:00 και τα έσοδα των αγορών θα υποστηρίξουν το έργο της ΔΙΟΤΙΜΑ. 

Και επειδή στην εν λόγω δράση η Κατερίνα (Soap Up Project) και η Έλλη (Santo Belto) δεν είναι είναι… Μόνες, έχουν υποστηρικτές τους @cinergies @colabhousecoop @mustaki_nomad_brewing @sourmenabrew.

Ας σταθούμε όλοι εμπόδιο σε ένα πρόβλημα που κοντεύει να γίνει κοινωνικό φαινόμενο και ας υποστηρίξουμε μία δράση που πρέπει να γίνει καθημερινότητα! 

«ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ» ας το αποδείξουμε στην πράξη!

Σας περιμένουμε στις 25-11 στο Santo Belto για να… καθαρίσουμε τη συνείδηση της κοινωνίας με το σαπούνι «ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ» και να πιούμε μία μπύρα στην υγεία όλων των survivors γυναικών που δεν διστάζουν να συνεχίζουν τις ζωές τους.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.