ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ουρές φοιτητών για ένα πιάτο φαγητό στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Μία ημέρα μετά την είδηση ότι φοιτητής δεν μπορεί να πάρει το πτυχίο του λόγω μικρού χρέους στην φοιτητική εστία, νέες εικόνες ντροπής, από φοιτητές που περιμένουν στην ουρά για ένα πιάτο φαγητό στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως σημειώνει η σελίδα «Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη», που ανέδειξε το θέμα αναρτώντας το σχετικό βίντεο «δεν πρόκειται για ουρά έξω από κάποιο κατάστημα για τις προσφορές της Black Friday, αλλά για φοιτητές και φοιτήτριες που περιμένουν για ένα πιάτο φαγητό πάνω από μία ώρα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Την πλήρη αδιαφορία της κυβέρνησης αντιμετωπίζει η φοιτητική μέριμνα με τις εστίες να καταρρέουν και μόνιμο θύμα τους φοιτητές και τις φοιτήτριες. Η πολιτική των κυβερνήσεων εδώ και πολλά χρόνια όχι μόνο δεν επιλύει τα προβλήματα, αντιθέτως τα διογκώνει διαρκώς.

Πρόκειται για συνειδητή επιλογή τους, καθώς όπως είναι προφανές λεφτά υπάρχουν και μάλιστα πολλά εκατομμύρια όταν πρόκειται για την πανεπιστημιακή αστυνομία, αλλά δεκάρα δε δίνεται για την ικανοποίση στοιχειωδών αναγκών των φοιτητών. Αυτές ανατίθονται σε μεγαλοεργολάβους, οι οποίοι με τη σειρά τους κοιτάνε μόνο την τσέπη τους και τα αποτελέσματα γνωστά». 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA