SOCIAL MEDIA

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μπήκε σε μπανιέρα με πάγο μετά την ήττα στον τελικό [EIKONA]

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε και πάλι στην πηγή σε τουρνουά Masters, αλλά δεν ήπιε και πάλι νερό. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Μπόρνα Τσόριτς στον τελικό του Σινσινάτι και πλέον στρέφει την προσοχή του στο US Open.

Μετά την ήττα από τον Τσόριτς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε ότι δεν ξέρει πλέον πόσες φορές έχει χάσει τελικούς σε τουρνουά Masters, δίνοντας το σύνθημα για αντεπίθεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τενίστας:

«Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξή σας, συγχαρητήρια στον Μπόρνα. Συνέχισε να δουλεύεις τόσο σκληρά, έκανες μια φοβερή επιστροφή από τον τραυματισμό σου.

Δεν ξέρω πια πόσες φορές έχω χάσει τελικούς σε τουρνουά masters, εύχομαι να επιστρέψω εδώ και να κερδίσω. Ευχαριστώ τον διευθυντή της διοργάνωσης για την εξαιρετική φιλοξενία.

Χαίρομαι πάντα όταν έρχομαι στο Σινσινάτι είναι μια υπέροχη διοργάνωση. Είναι πολύ φιλόξενα εδώ».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επέστρεψε στο Twitter δείχνοντας χαλαρός παρά την ήττα του. Ο νεαρός αθλητής ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία ήταν σε μια μπανιέρα γεμάτη πάγο.

Την εικόνα συνόδεψε και μια λεζάντα – λογοπαίγνιο καθώς έγραψε «stay cool» εννοώντας τόσο την θερμοκρασία που βρισκόταν, όσο και την ψυχραιμία που χρειάζεται.

Να σημειωθεί πάντως ότι το μπάνιο σε πάγο, αποτελεί μια συνηθισμένη αποθεραπεία για αθλητές μετά από κουραστικούς αγώνες ή τουρνουά.

Δείτε την φωτογραφία που ανάρτησε:

Πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA