SOCIAL MEDIA

Potato sock: Η παράξενη «θεραπεία» που κάνει θραύση στο TikTok [ΒΙΝΤΕΟ]

Η περίεργη «θεραπεία», γνωστή και ως «potato sock», έχει γίνει viral στο ΤikTok, με εκατοντάδες βίντεο να δείχνουν χρήστες του δημοφιλούς μέσου να δοκιμάζουν το εν λόγω «γιατροσόφι». Με τα κρούσματα γρίπης να αυξάνονται οδεύοντας στην καρδιά του χειμώνα, τα συγκεκριμένα βίντεο έχουν συγκεντρώσει το συνολικό νούμερο των 8,1 δισεκατομμυρίων προβολών.

Και ενώ οι γιατροί την έχουν χαρακτηρίσει ως ψευδοεπιστήμη, πολλοί απελπισμένοι TikTokers έχουν στραφεί στην πρωτότυπη «θεραπεία» αφού δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την ασθένεια με πιο συμβατικά μέσα. Ορισμένοι τώρα είναι φανατικοί υποστηρικτές της πρακτικής, λέγοντας ότι οι πατάτες έχουν βοηθήσει να «τραβήξουν τις τοξίνες από το σώμα τους».

Το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 6,6 εκατομμύρια προβολές, καθοδηγεί τους ακόλουθους για το πώς να ολοκληρώσουν σωστά τη «θεραπεία». «Πάρε μια πατάτα και κόψε δύο φέτες από αυτήν», λέει η μαμά στο viral βίντεό της, τονίζοντας ότι κάθε φέτα του λαχανικού είναι σχετικά λεπτή. «Βάλτε τα κάτω από το πέλμα κάθε ποδιού και καλύψτε τα με μια κάλτσα όλη τη νύχτα». Το βίντεο φτάνει στο επόμενο πρωί όταν βγάζει τις κάλτσες από τα πόδια του κοριτσιού της και δηλώνει: «Θα δείτε ένα αποτύπωμα στο κάτω μέρος του ποδιού, το οποίο είναι απολύτως εντάξει. Στη συνέχεια θα δείτε τις φέτες πατάτας, οι οποίες είναι αηδιαστικά σκούρες. Αυτό συμβαίνει επειδή οι τοξίνες αφαιρούνται και το παιδί σας αισθάνεται πολύ καλύτερα».

@food_over_rx

Potato sock flu remedy. It works !! My daughter has been feeling so much better !!! #potato #potatosocks

♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA