SOCIAL MEDIA

Η Κέιτ Γουίνσλετ εμψυχώνει αγχωμένη νεαρή δημοσιογράφο στην πρώτη της συνέντευξη [ΒΙΝΤΕΟ]

Το βραβείο Όσκαρ καλύτερης… συνεντευξιαζόμενης κερδίζει επάξια η διάσημη ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ με το σχόλιο που έκανε, όταν νεαρή δημοσιογράφος της αποκάλυψε πως είναι αγχωμένη, καθώς όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε, επρόκειτο για την πρώτη της συνέντευξη.

«Αυτή είναι η πρώτη μου συνέντευξη», με την ηθοποιό να της απαντά «θα είναι η πιο φανταστική συνέντευξη». Στη συνέχεια τη ρωτά: «Ξέρεις γιατί; Επειδή αποφασίσαμε εμείς να είναι έτσι».

Η λαμπερή ηθοποιός βρέθηκε στο στούντιο με τη νεαρή δημοσιογράφο, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας «Avatar: The Way of Water» και φρόντισε να την ενθαρρύνει, όταν εκείνη της είπε ότι έχει άγχος.

Στο βίντεο λίγων δευτερολέπτων που βγήκε στη δημοσιότητα και έγινε viral, η Κέιτ Γουίνσλετ εμψυχώνει τη νεαρή δημοσιογράφο λέγοντάς της πως μαζί θα κάνουν την πιο εκπληκτική συνέντευξη που έγινε ποτέ, γιατί απλά θα το έχουν αποφασίσει.

«Το αποφασίσαμε εμείς εδώ και τώρα, θα είναι φανταστική. Μπορείς να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις και δεν χρειάζεται να έχεις άγχος. Όλα θα είναι καταπληκτικά, το έχεις», είπε συγκεκριμένα η ηθοποιός του Χόλιγουντ.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές, με τους χρήστες του διαδικτύου να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την Κέιτ Γουίνσλετ και την ενθαρρυντική της στάση, απέναντι στη νεαρή δημοσιογράφο.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA