SOCIAL MEDIA

Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Αυτά συμβάινουν όταν δεν ανακυκλώνεις τα κουτιά της πίτσας»

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Άντριου Τέιτ συνελήφθη στη Ρουμανία, κατηγορούμενος για trafficking, η Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία χτες στοχοποιήθηκε από τον γνωστό πρώην κικ-μπόξερ και μισογύνη influencer, επέστρεψε στο Twitter για να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις.

Με νέο της tweet η ακτιβίστρια από τη Σουηδία, σχολίασε τη σύλληψη του Τέιτ, ενώ παράλληλα δε έχασε την ευκαιρία να περάσει το δικό της μήνυμα υπέρ της ανακύκλωσης: «Αυτά συμβάινουν όταν δεν ανακυκλώνεις τα κουτιά της πίτσας».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Άντριου Τέιτ επιχείρησε να προκαλέσει την Γκρέτα Τούνμπεργκ στο Twitter, με την Σουηδέζα ακτιβίστρια να του δίνει «πληρωμένη» απάντηση.

«Έχω 33 αυτοκίνητα», έγραψε στο Twitter ο Τέιτ, απευθυνόμενος στην Τούνμπεργκ. 

«Παρακαλώ, δώσε μου το email σου ώστε να σου στείλω την πλήρη λίστα της συλλογής αυτοκινήτων μου και τις τεράστιες εκπομπές αερίων τους», συμπλήρωσε στη συνέχεια. 

Η απάντηση της νεαρής ακτιβίστριας για το κλίμα δεν άργησε να έρθει και ήταν αποστομωτική: «Ναι, σε παρακαλώ διαφώτισε με, στείλε μου email στο smalldickenergy@getalife.com (σε ελεύθερη μετάφραση “ενέργεια μικρού πέους, βρες κάτι να ασχοληθείς”)»

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA