Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
01.04.2023

Χαμός στο Twitter με τον Βασίλη Τσιάρτα: «Δεν θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του»

Σαφείς αποστάσεις από την επιλογή του Βασίλη Τσιάρτα να πολιτευτεί με το κόμμα Τζήμερου – Κρανιδιώτη, παίρνουν με ανακοίνωσή τους, η μητέρα και η αδελφή του.
Χαμός στο Twitter με τον Βασίλη Τσιάρτα: «Δεν θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του»

Αποκηρύσσουν την απόφαση του Βασίλη Τσιάρτα να πολιτευτεί με το κόμμα Τζήμερου – Κρανιδιώτη, η μητέρα και η αδελφή του.

Σε δήλωσή τους, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ημαθίας, anepikairos.gr, η μητέρα του Βασίλη Τσιάρτα, Σοφία, και η αδερφή του, Ελευθερία, δηλώνουν ότι «ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω (σ.σ. του Τσιάρτα) και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό».

Πρόκειται για αναφορά στην υποψηφιότητα Τσιάρτα, στις ερχόμενες εκλογές, με το κόμμα των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.

Προσθέτουν, ότι «ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του».

Η παραπάνω εξέλιξη, προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Η δήλωση της μητέρας και της αδελφής του Βασίλη Τσιάρτα:

«Αναφορικά με την δήλωση υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου

Βέροια, 06/02/2023

Προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως ή σύγχυσης και εξ αφορμής της δηλωθείσας υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι, παρά την συγγενική μας σχέση, ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό.

Άλλωστε, ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του.

Με εκτίμηση

Σοφία, χήρα Αναστασίου Τσιάρτα
Ελευθερία Τσιάρτα του Αναστασίου»

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.